Cum vedeta a arătat până acum că face cure de detoxifiere cu sucuri naturale, astăzi Andreea a vrut să arate că nu trăieşte doar cu lichide. Ea a publicat pe Facebook o fotografie cu micul dejun de miercuri şi a explicat din ce este alcătuit.
„Dragii mei, pentru că m-aţi întrebat de multe ori dacă nu cumva trăiesc doar cu sucuri şi supe, răspunsul e nu. Fac asta doar în perioadele de detoxifiere, o dată la câteva luni, şi nu mai mult de o săptămână. Ceea ce vedeţi în imagine este micul meu dejun de astăzi, însoţit de sucul de castravete, apă de cocos, lime şi orz (de fapt, întâi beau sucul şi după un timp iau micul dejun).
Pe platoul de dimineaţă vedeţi corăbiuţe de ardei gras cu brânzică de caju (ingrediente: caju, suc de lămâie, ceapă verde, mărar, piper, sare, apă, ardei gras). Pâinicile conţin seminţe de dovleac, chia, seminţe de floarea soarelui şi de in, busuioc şi oregano. Vă spun sincer: o bunătate. Dacă corăbiuţele pot fi făcute uşor şi acasă, pâinica de seminţe e mai complicată”, a scris Andreea Marin pe Facebook.
Andreea Marin a fost prezentă zilele trecute la gala „Avantaje”, eveniment organizat de revista cu acelaşi nume. „Zâna” a purtat o rochie neagră, care îi marca perfect linia corpului, iar cei prezenţi la eveniment au avut parte de o mare surpriză.
Dacă până acum bruneta nu se putea lăuda cu o talie subţire şi o burtă plată, în ţinuta de la gală aceasta a afişat o siluetă de invidiat: mijloc tras prin inel, abdomen plat, coapse mult mai subţiate. Semn că tratamentul de detoxifiere pe care îl urmează Andreea, dar şi antrenamentele la sală dau roade.