Mergi direct la conținut »
Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a anunțat că se căsătorește. “Viața merge mai departe”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a anunțat că se căsătorește. “Viața merge mai departe”

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a anunțat că se căsătorește. “Viața merge mai departe”

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu, prilej cu care vedeta a făcut un anunț care i-a lăsat pe toți mască. Aceasta a avut și un mesaj emoționant pentru fostul ei soț, căruia a ținut să îi mulțumească pentru ceea ce face pentru copiii lor.

De Livia Lixandru,

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu, iar prezentatoarea tv va petrece alături de cei doi băieți ai ei. Dacă în alți ani organiza petreceri fastuoase, de data aceasta, bruneta nu vrea nimic mai mult decât…liniște.

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu și a făcut un anunț important

„Mă plimb cu copiii mei prin oraş – acum bine, fiind duminică, o să plecăm mai târziu. Nu mai fac petreceri – m-am plictisit de astfel de evenimente, cu sute de invitaţi, o să petrec cu băieţii mei. Primesc mesaje de la ora şapte dimineaţa. Nu (n.r.: nu, nu mi-a dat un mesaj tatăl copiilor mei), dar îi mulţumesc pentru tot ce face pentru copiii lui. Viaţa merge mai departe. Copiii sunt foarte afectaţi , îmi doresc să mă căsătoresc anul acesta, îmi doresc să-mi schimb apartamentul, multe schimbări vreau, pentru că m-am schimbat mult pe interior.”, a  mărturisit Adriana Bahmuţeanu în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Recent, Adriana a declarat că a fost suspectă de scarlatină.

Close
Închide
  Close