Mergi direct la conținut »
Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu. Mesajul Marei Bănică pentru prietena ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu. Mesajul Marei Bănică pentru prietena ei

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu. Mesajul Marei Bănică pentru prietena ei

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu, iar prietena ei bună, Mara Bănică i-a transmis un mesaj emoționant. Prezentatoarea tv împlinește 44 de ani.

Cele două se cunosc de 23 de ani și au fost întotdeauna aproape una de cealaltă. De altfel, Mara și-a susținut întotdeauna prietena atunci când a avut o problemă.

„Sunt 23 de ani de când o cunosc. Prima întâlnire dintre noi a fost într-un troleibuz, pe ruta Universitate-Piaţa Rosetti. Mi-a atras atenţia faptul că avea un microfon în mână şi era însoţită de un cameraman. Am intuiut că mergeam în acelaşi loc. Vedeţi voi, pe vremea aceea, multe echipe de filmare mergeau pe teren cu transportul în comun. Am intrat în vorba. Eu sau ea, nu mai ţin minte. Ştiu, însă, că mi-a plăcut la ea zâmbetul. Sagalnic şi buclucaş, aşa. Peste ani, am trăit împreuna de toate: am râs, am plâns, am consolat-o la toate divorţurile (şi n-au fost puţine). O dată ne-am şi certat. Dar în atâtia ani, o dată e chiar puţin. Aş vrea să-i fie bine. Ei şi copiilor ei. Aş vrea să fie echilibrată şi liniştită. Şi, daca se poate, aş vrea să-i spun “La Mulţi Ani, Bahmu!” şi peste 50 de ani!:) Pana una-alta, aştept să mă întorc acasă în câteva ore şi să mă facă să râd cum ştie ea. ❤️”, a scris Mara Bănică.

Citește și

VIDEO. Ambasadorul Israelului la București: „Și România este în raza rachetelor Iranului”

Close
Închide
  Close