Mergi direct la conținut »
Atuurile Corinei Chiriac. "Faptul că sunt o simplă muiere româncă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Atuurile Corinei Chiriac. "Faptul că sunt o simplă muiere româncă"

Atuurile Corinei Chiriac. „Faptul că sunt o simplă muiere româncă”

Corina Chiriac a explicat care consideră că sunt atuurile sale, atât ca artistă, cât și ca femeie.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, în vârstă de 68 de ani, a acordat un interviu pentru femeide10.ro, în care și-a deschis sufletul.

Întrebată care consideră că sunt atuurile sale atât ca artistă, cât și ca femeie, Corina Chiriac a afirmat:

„Păi dacă eu singură mi-am dat 7 plus… cam ce părere să mai am? Nu știu, umorul? O anume sinceritate care se presimte? Faptul că sunt o simplă muiere româncă, nici mai bună, nici mai rea ? Nu ştiu…”.

Despre experiențele care au făcut-o mai puternică, îndrăgita interpretă a explicat:

„Rateurile din viața personală, lupta de a le supraviețui și mai ales efortul de a scăpa de dependența în care eșecurile au prostul obicei să se transforme! Mulți dintre noi avem tendința să cădem în dependență de propriile eșecuri, ne plângem de milă, idealizam gafele altora și insistăm să reparăm ceea ce trebuia de mult aruncat la gunoi, doar-doar farfuria spartă se transformă miraculos în Peștișorul de Aur care împlinește trei dorințe! Norocul meu a fost să am umor: am luat cioburile, le-am lipit voit greșit și le-am pus în vitrină. Dedesubt un bilețel: „Asa, nu!””.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 

Corina Chiriac a făcut declarații și despre bărbați și despre cum a plecat dintr-o relație atunci când o relație nu a funcționat.

„Da, dar în stilul meu. Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai tÂrziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește numai pe mine… Nu e suficient ? Să fi zis, „draga, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte?” Poate ziceam  „Da”, că aveam șansa să devin favorită! Ce mai contează că peste ani zice „vai, ce te-am iubit…””, a încheiat Corina Chiriac.


Citește și: GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani


 

Close
Închide
  Close