De Livia Lixandru,

„Vreau să vă arăt ceva de la bun început. Dragilor, ancora este roșie. Nu am decât 10 bilete de avion pentru Tawain. Ca să le obțineți în mod sigur trebuie să căutați comori.

Cine o să aibă, după 3 zile, cele mai multe monede primește automat biletul către Tawain. În cursa pentru ultima șansă vor intra cu siguranță 5 echipe”, a spus Gina Pistol în emisiune.

Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Florin Ristei au vorbit seara trecută la Xtra Night Show despre aceste schimbări neașptate.

„Reguli noi. Cred că pentru prima dată de la începutul primului sezon. Gina Pistol a arătat ce culoare va avea sentința. Deja se știe cine pierde, pierde. Asta înseamnă o presiune în plus, nu?”, spus Dan Capatos.

Alina Ceușan a mărturisit că fiecare dintre ei își dorește ca o altă echipă să plece acasă, însă nu din răutate. Asta înseamnă o șansă în plus pentru ei.

”Da, s-au schimbat foarte multe în dimineața aia. Toți ne dorim să plece cineva la sfârșitul săptămânii”, a spus blonda.

Citeşte şi:

Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente