Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac a luat calea bisericii după ce s-a vindecat miraculos. Ce alte vedete și-au găsit liniștea în credință
Entertainment Libertatea > Entertainment > Corina Chiriac a luat calea bisericii după ce s-a vindecat miraculos. Ce alte vedete și-au găsit liniștea în credință

Corina Chiriac a luat calea bisericii după ce s-a vindecat miraculos. Ce alte vedete și-au găsit liniștea în credință

În timp ce viața de pe scenă sau din lumina reflectoarelor le oferă strălucire, faimă și împliniri profesionale, vedetele autohtone simt și nevoia unui moment de reculegere. Unele se retrag, fie și numai pentru o oră, în bisericile din Capitală, unde au duhovnici, altele străbat sute kilometri pentru a-și găsi liniștea în mănăstiri. Toate se roagă pentru sănătate sau alte împliniri sufletești.

De Ana Maria Păsat,

Corina Chiriac se numără printre cele mai credincioase vedete autohtone. A petrecut mult timp la mănăstiri, pentru care a făcut și donații importante, merge regulat la slujbe, are un duhovnic, este apropiată de preoți și călugări și, potrivit propriilor mărturisiri, se simte integrată perfect în comunitatea bisericii.

Artista și-a găsit credința în Dumnezeu în urma unei întâmplări pe care a privit-o ca pe un semn. Se afla în Israel, era foarte bolnavă și se simțea foarte rău, dar s-a vindecat miraculos după ce a vizitat Mormântul Sfânt.

Au propriul duhovnic

Manuela Hărăbor, la plajă. Incredibil cum poate arăta la 50 de ani

Manuela Hărăbor este foarte credincioasă și și-a educat fiul să fie la fel. Cei doi își spun în fiecare seară rugăciunea și merg aproape în fiecare duminică la biserică. “Lipsim doar când am spectacol. Pe Andrei îl împărtășesc foarte des”, a mărturisit actrița pentru Libertatea.

De fiecare dată când a trecut prin momente mai puțin plăcute, vedeta TV Simona Gherghe a apelat la ajutorul duhovnicului său. “Sunt un om foarte credincios”, a recunoscut prezentatoarea, care acum este gravidă cu al doilea copil.

Cristina Spătar, cu cei doi copii la școală. Cum au fost fotografiați cei doi micuți în prima lor zi de început de an școlar

Și Cristina Spătar are propriul duhovnic și a vizitat mai multe mănăstiri din țară. De multe ori, ea merge la biserică pentru a aprinde o lumânare pentru mama sa, care a murit când era foarte tânără.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Nu de puține ori, Valentina Pelinel a fost zărită intrând în biserică. Soția lui Cristian Borcea obișnuiește să aprindă lumânări și să se roage pentru sănătatea familiei sale, în special a soțului, care s-a întors din nou în penitenciar, dar și pentru eliberarea acestuia.

Adelina Pestrițu a început să meargă mai des la biserică după căsnicia eșuată cu Liviu Vârciu. Atunci a ajuns la Biserica Sfântul Ciprian, renumită pentru slujbele împotriva farmecelor. Deși acum e fericită alături de bărbatul care-i va deveni soț și căruia i-a dăruit o fetiță, bruneta continuă să meargă des la biserică, iar când simte că este copleșită de probleme, scrie și câte un acatist…

Merg des la mănăstiri

Vasile Muraru e apropiat de Dumnezeu. “În foarte puținul timp liber petrecut cu familia, obișnuim să furăm câteva zile pentru a merge pe la mănăstiri. Sunt foarte credincios”, a declarat actorul pentru Libertatea.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a mărturisit, la rându-i, că are o listă de câteva biserici unde merge pentru a-și găsi liniștea. Credința lui ia amploare înaintea sărbătorilor mari, cum e Paștele, când calcă aproape zilnic pragul unui lăcaș de cult!


Citește și:

Procesul de divorț al Antoniei, la final! “Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România”

 

Close
Închide
  Close