MENIU CAUTĂ

Augustin Viziru și Oana Mareș: o telenovelă cu final nefericit

Distribuie

”Da, e adevărat. Ne despărţim”, ne-a confirmat, ieri, Oana. Ea a mai spus că nu vrea să facă alte declaraţii şi că speră ca divorţul lor să nu se transforme într- un subiect pe care presa să-l exploateze la maximum, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete.
Cei doi au stat 11 ani împreună, încă de pe vremea când erau studenți. Relația lor nu a fost însă una lipsită de probleme.
Primul hop cu ecou în presă a fost în urmă cu doi ani, în martie 2009. Atunci cei doi au surprins pe toată lumea declarând că se despart, după ce în ianuarie anunțaseră cu surle și trâmbițe că în vară vor face nuntă. Ca să arate lumii cât de mult suferă, Oana a îmbrăcat după despărțire o rochie de mireasă, neagră, și a pozat în mai multe reviste. Însă dragostea lor a biruit în cele din urmă, iar pe 11 iulie au făcut pasul cel mare.
Au urmat aproximativ doi ani de liniște. Însă începutul lui 2011 a fost nefast pentru căsnicia lor. În aprilie apăreau speculații în presă potrivit cărora prezentatoarea de la Antena 2 l-ar fi înșelat pe Augustin. Mai mult, ziarele vuiau cum că Viziru ar fi bătut-o în momentul în care a prins-o cu un alt bărbat. Iar dacă atunci au negat vehement totul, iată că nu peste mult timp ruptura s-a produs, iar ce doi vor divorța ”amiabil”.

Citește mai multe despre Augustin Viziru pe Libertatea.

Comentarii