Mergi direct la conținut »
Aurel și Adrian de la „Insula Iubirii" au renunțat la brățara de cuplu. „Și așa o ținea degeaba”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Aurel și Adrian de la „Insula Iubirii" au renunțat la brățara de cuplu. „Și așa o ținea degeaba”

Aurel și Adrian de la „Insula Iubirii” au renunțat la brățara de cuplu. „Și așa o ținea degeaba”

Aurel și Adrian de la „Insula Iubirii” au luat o decizie șocantă în ediția de luni seara, 20 mai. Cei doi au renunțat la brățara de cuplu și au decis să petreacă momente de neuitat în Thailanda, alături de ispitele care au reușit să îi cucerească, în doar câteva ore de la venirea pe insulă.

Urmările nu contează! Cel puţin, asta a spus Aurel, care şi-a asumat încă de la început relaţia cu Dana şi sentimentele pe care i le poartă.

„Orice urmare ar fi, pe mine nu mă interesează.”, a spus Aurel, în timp ce ispita Dana îi tăia brăţara, iar ceilalţi colegi de Insulă aplaudau.  La scurt timp, Maria a urmat-o pe Dana şi i-a tăiat brăţara lui Adrian, concurentul care a doborât recordul de la „Insula Iubirii” şi a căzut în ispită la doar cinci ore de când a cunoscut-o pe Maria.

De altfel, Costas este cel care i-a încurajat pe cei doi să ia această decizie. „ Eu i-am spus lui Aurel să-şi taie brăţara că şi aşa o ţinea degeaba la mână. Eu n-o s-o tai nici dacă mă despart de Geanina, o ţin ca respect”, a declarat Costas la testimonial.

Citește și

VIDEO | „Game of Thrones” a ajuns la final! Zece seriale care te pot face să uiți de „Mama Dragonilor”

Close
Închide
  Close