MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2016 23:53

Avicii, cel mai îndrăgit DJ, s-a retras din cauza problemelor de sănătate

Distribuie

Vești proaste pentru fanii Avicii. Cel mai îndrăgit DJ a susținut ultimul concert, înainte de a se retrage, din cauza unur probleme de sănătate. Artistul nu a dat însă mai multe detalii despre acest lucru, ci doar și-a exprimat regretul pentru retragerea sa, printr-un mesaj emoționant postat pe contul de socializare.

Avicii, un DJ în vârstă de 26 de ani, al cărui nume real este Tim Bergling, a susţinut ultimul său concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel. El a anunţat la începutul acestui an că va renunţa la show-urile live. Fanii au venit în număr mare să asiste la ultimul concert al DJ-ului Avicii, iar mulţi dintre ei au publicat după aceea pe Twitter mesaje prin care şi-au exprimat regretul faţă de dispariţia de pe scena concertistică a muzicianului suedez, potrivit știripesurse.ro.

”L-am ascultat din copilărie şi până astăzi. Nu pot să-mi imaginez toţi aceşti ani fără muzica lui. Ne vei lipsi, Avicii”, a scris un fan, în timp ce alţi internauţi au publicat pe conturile lor de pe reţelele de socializare imagini şi videoclipuri înregistrate în timpul acestui concert. Avicii nu a mai publicat nimic pe contul său de Twitter din luna iulie, concentrându-se pe organizarea ultimelor show-uri ale sale, conform Realitatea TV. Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie. Ulterior, el a explicat revistei Billboard faptul că a luat această decizie din cauza stării de sănătate.

Avicii, un secces impresionant pe piața muzicală

Cel mai notabil cântec al lui Avicii a fost ‘Levels’ care a fost publicat oficial pe 28 octombrie 2011. Melodia a fost deja un succes imens în toată lumea în 2011, făcându-l astfel pe Avicii și mai popular. Melodia a fost scrisă de Avicii și Ash Pournouri și conține un sample vocal din melodia din anul 1963, ‘Something’s Got a Hold on Me’ de Etta James. Același vocal a fost folosit prima oară de Pretty Lights în melodia sa din 2006, ‘Finally Moving’

Citește mai multe despre avicii, concert și dj pe Libertatea.

Comentarii