MENIU CAUTĂ
18 Noi. 2010 13:15

Avril Lavigne a divorţat de Deryck Whibley

Distribuie

Divorţul cântăreţei Avril Lavigne de rockerul Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41, a fost finalizat marţi, informează contactmusic.com.

Avril Lavigne şi Deryck Whibley s-au căsătorit în luna iulie 2006, iar cântăreaţa canadiană a iniţiat procesul de separare legală în octombrie 2009. Potrivit unor documente oficiale obţinute de site-ul TMZ.com, înainte de a se căsători, cei doi foşti parteneri de viaţă au semnat un contract prenupţial, potrivit căruia averea cuplului va fi împărţită în mod egal între cei doi muzicieni, în cazul unui divorţ.

În urma hotărârii de marţi, Avril Lavigne va păstra locuinţa din Beverly Hills, instrumentele muzicale, colecţia de versuri şi cântece a cuplului, dar şi un automobil Volvo şi diverse bijuterii, articole vestimentare şi opere de artă.

Deryck Whibley va rămâne în posesia colecţiei de chitare a cuplului, a unui catalog muzical şi a mai multor cărţi, bijuterii şi obiecte de artă. Potrivit contractului prenupţial, niciuna dintre părţi nu va avea dreptul să solicite plata unei pensii alimentare.

De la separarea ei oficială de Deryck Whibley, presa americană a afirmat că Avril Lavigne ar fi avut o relaţie cu actorul Wilmer Valderrama şi o alta cu Brandon Davis, fiul unui magnat din industria petrolului, scrie Mediafax.

Comentarii