Mergi direct la conținut »
Bahmu a cerut expertizarea psihiatrică a lui Prigoană la INML. Afaceristul reacționează: “Doar pentru criminali există așa ceva. E tergiversare!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bahmu a cerut expertizarea psihiatrică a lui Prigoană la INML. Afaceristul reacționează: “Doar pentru criminali există așa ceva. E tergiversare!”

Bahmu a cerut expertizarea psihiatrică a lui Prigoană la INML și custodia exclusivă a copiilor. În replică, afaceristul, care se judecă în prezent cu fosta nevastă pentru stabilirea definitivă a domiciliului celor doi minori, spune că Adriana face asta pentru a trage de timp și a nu pune în aplicare o decizie deja dată de instanță, potrivit căreia cei doi băieți ar trebui să se mute cu tatăl lor.

De Ana Maria Păsat,

Adriana Bahmuțeanu – care spunea recent că e pregătită pentru o nouă căsnicie – și Silviu Prigoană au divorțat de ani buni, dar se judecă în continuare prin tribunale. Acum, un nou scandal este pe punctul de a izbucni.

Cei doi foști soți se luptă în tribunal pentru custodia exclusivă a copiilor lor, Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Afaceristul a cerut mutarea domiciliului la adresa sa, în timp ce fosta prezentatoare a solicitat exercitarea exclusivă a drepturilor părintești.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, obligați de instanță să-și ducă copiii la psiholog. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp

„Am cerut expertizarea psihiatrică la INML a tuturor. Copiii vor fi evaluați de către cinci psihologi. Să se constate dacă au fost supuși unor abuzuri, dacă în relațiile cu părinții se presupune mutarea domiciliului. Am solicitat exercitarea exclusivă a drepturilor părintești de către Adriana. Domnul Prigoană nu mai vorbește cu ea din anul 2015. Comunică doar în scris, prin notificări. A fost însă o situație în care copilul trebuia operat și era nevoie de acordul lui”, a mărturisit pentru Libertatea avocata lui Bahmu, Ionela Vasile.

De partea cealaltă, Silviu Prigoană susține că fosta soție trage de timp pentru a nu se pune în aplicare o decizie judecătorească, prin care copiii să-și mute domiciliul la adresa tatălui.

Silviu Prigoană este expertizat de psihiatru o dată la șase luni

Afaceristul a mai spus că deține brevetul de pilot, lucru care-l obligă să-și facă oricum această expertizare psihiatrică, o dată la șase luni.

„Eu am deschis procesul pentru schimbarea domiciliului. Iar ea, în ultimă instanță, a cerut expertiză la INML. Dar ei se ocupă cu altceva. Una e să ceri, alta, să și primești. Am raportul în care, după ce am fost amândoi la expertiza psihologică, și-au dat seama că e o femeie cu care nu se poate dialoga. Concluzia era că trebuie mutați copiii la tată. Aceste decizii au fost contestate. A cerut o altă expertiză la INML. Doar că ei fac doar expertizări psihiatrice de natură criminală, lucru care nu are nicio legătură cu domiciliul unor copii care trăiesc în condiții mizerabile. Ea a revenit cu cererea ca domiciliul lor să rămână definitiv la ea și cu cererea de expertiză psihiatrică că tatăl nu e sănătos. Eu îmi fac expertizarea la 6 luni. Am brevet de pilot, dacă nu zbori un an și dacă nu faci examene medicale, ți se retrage. E tergiversare”, spune Silviu Prigoană.


Alexandru Arșinel s-a retras la Sinaia, după ce a vizitat mormântul din Dolhasca al părinților săi

Close
Închide
  Close