De Livia Lixandru,

“Joi, a trebuit să îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febra mare de luni seară; apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentăm la secția de ortopedie.

Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19 – IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări.

După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal. Astăzi Andreas este bine, afebril, grație unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef secție doctor Costel Vlad. Mulțumirile noastre și felicitări sincere din partea colegului vostru nepracticant!

Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atelă gipsată, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas).

A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior).

Deea, a trebuit să rămână cu Maysa acasă, care împlinește mâine 7 luni și care este încă dependentă de mami, dar ne vedem zilnic pe video. Ne-au făcut pachet și ne-au trimis schimburi; încă nu știm cât vom mai sta aici… Andreas mai are nevoie de tratament intravenos”, a explicat artistul pe contul de Facebook.


Citeşte şi:

UPDATE | Ludovic Orban, în ședința de Guvern: “Trecem de la starea de alertă la starea de alertă maximă”

Institutul „Matei Balș” evită să dea explicații despre contractele cu firma fostului asociat al lui Streinu-Cercel: „Nu putem răspunde până la sfârșitul stării de alertă”

Smiley trage speranța că după 15 iunie va reveni pe scenă. „Nu am avut cântări de 5 luni”

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă