Mergi direct la conținut »
Băiatul Mihaelei Rădulescu, la bustul gol! "Ce bărbățel grozav s-a făcut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Băiatul Mihaelei Rădulescu, la bustul gol! "Ce bărbățel grozav s-a făcut"

Băiatul Mihaelei Rădulescu, la bustul gol! „Ce bărbățel grozav s-a făcut”

Mihaela Rădulescu a publicat, în mediul online, o fotografie cu fiul ei, Ayan, la bustul gol. Adolescentul atrage toate privirile cu look-ul lui.

De Dana Aramă,

Imaginea cu Ayan a atras imediat atenția celor care o urmăresc pe Mihaela Rădulescu în mediul virtual.

„Ce băiat frumos, seamănă cu mama lui”, „Ce schimbare radicală, un adevărat adolescent fain, ca maică-sa!”, „Mamma mia… Ce a crescut, ce mișto bărbat o să fie el, că na, seamănă cu Răduleasca cea mișto”, „Ai toate motivele să te mândrești”, „Ce bărbat s-a făcut”, „Frumos ca mama”,

„Bombă băiețașul tău”, „Ayan e bărbat deja”, „Un adevărat cavaler, ai cu ce te mândri!”, „Ce bărbățel grozav s-a făcut. Cred că am mai spus asta și cu alte ocazii, însă tot nu pot să mă abțin”, „Superb!”,

„Calcă pe urmele tale”, „Ce mare s-a făcut’, „Așa mamă, așa fiu!”, „Ce băiat superb”, „O frumusețe de băiat”, au fost comentariile internaușilor la vederea lui Ayan.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Ferma, de la Pro TV, unde îl are ca coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.


Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Close
Închide
  Close