De Livia Lixandru,

Băiețelul lui Dinu Maxer a împlinit 6 ani, iar artistul și soția sa i-au pregătit lui Andreas o surpriză de proporții. „Fericirea noastră! Azi, faci 6 anișori de când ne bucuri viețile! Te iubim enorm! La multi ani!”, a fost mesajul Deei Maxer postat pe contul de Facebook.

Băiețelul lui Dinu Maxer a împlinit 6 ani. Ce cadou a primit Andreas din partea părinților

Băiețelul lui Dinu Maxer seamănă perfect cu tatăl lui

La scurt timp, artista le-a mărturisit tuturor ce cadou a primit fiul ei, cu ocazia împlinirii vârstei de șase ani. Astfel că, familia Maxer s-a mărit cu încă un membru. „Noul membru al familiei. Pufi, un porcușor de guineea. Andreas e foarte încântat de cadou”, a mai scris Deea în mediul virtual.

Deea și Dinu Maxer sunt împreună de 11 ani și formează unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt părinții unui băiețel superb, dar se gândesc să își mărească familia curând. „E o problemă legată de diferența de vârstă, în sensul că dacă analizăm așa, ceea ce mi s-a întâmplat mie și Deei, noi am fost la distanță de 4 ani jumate de frații noștri, iarăși nu este ok. Prefer să fie undeva la 7-8 ani distanță, fiindcă atunci copilul cel mare conștientizează. În primul rând nu o să fie gelos, pentru că își va da seama că e prea mic”, a declarat Dinu Maxer pentru Libertatea, în luna septembrie.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează