MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2013 08:34 , de Dana Aramă

Banii vorbesc! Dan Bittman ia 160.000 de euro de la „X Factor”?

Distribuie

Printre hiturile trupei Holograf se află şi unul care spune cam aşa: „Banii vorbesc, banii vorbesc/Unii te ridică, alţii te lovesc/Banii nu tac/Banii se fac…”. Se pare că după aceste cuvinte se conduce şi liderul formaţiei, reputatul artist Dan Bittman.
Dat fiind că sezonul anterior al show-ului „X Factor”, de la Antena 1, în care a fost jurat alături de Delia şi Cheloo, s-a bucurat de mare succes la public, Bittman, ales din nou să facă parte din  juriul concursului de talente, ar fi cerut să-i fie dublată suma de bani pentru următoarea ediţie a show-ului.
Surse apropiate celebrului cântăreţ au afirmat că acesta le-ar fi cerut şefilor de la Antena 1 nici mai mult nici mai puţin decât 160.000 de euro, în condiţiile în care el ar fi încasat, pentru show-ul de anul trecut, 80.000 de euro.
Bittman a cerut mărirea substanţială de salariu pe motiv că trupa Holograf pierde foarte multe concerte în această vară, când el este ocupat cu audiţiile de la „X Factor”.
Chiar dacă este foarte scump, Bittman a obţinut ce şi-a dorit, şi anume un onorariu de 160.000 de euro pentru a-şi intra din nou în rolul de jurat la concursul de talente de la Antena 1.
Citeşte şi:
Ce aşteptări are Dan Bittman de la noul sezon X Factor
NOUTĂȚI despre starea de sănătate a lui Dan Bittman! Uite ce spune partenera lui de viață!
 

Citește mai multe despre Dan Bittman pe Libertatea.

Comentarii