De Andreea Radu,

Fostul președinte al SUA a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de soția lui Michelle. Cei doi se îmbrățișează și privesc apus de soare, potrivit CNN.

„Aşa cum spune The Beatles: Este din ce în ce mai bine tot timpul. Mulţumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori!”, a scris Barack Obama, citând un vers din cântecul formaţiei The Beatles, „Getting Better”.

Fosta Prima Doamnă a Americii nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns soțului ei, publicând un mesaj emoționant și o fotografie.

„Acum 27 de ani, acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Cred că a oferit-o. Închin pentru următorul noastru capitol în care am rămas singuri, fără copii, simţind în continuare magia care ne-a unit în toţi acei ani din urmă. La mulţi ani, Barack!”, a fost mesajul lui Michelle Obama pentru fostul președinte al SUA.

În luna august a acestui an, revista americană Globe scria că Michelle și Barack Obama divorțează. Nu a fost prima oară când au existat speculații privind o posibilă criză în relația soților Obama, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane.

Citeşte şi:

Ne apărăm copiii | Dosarul șoferului de microbuz școlar din Dobrun acuzat că pipăia eleve a fost redeschis. Șeful Parchetului Tribunalului Olt spune că procurorul de caz a ”examinat superficial” acuzația de agresiune sexuală

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: „Creierul meu este o bombă”

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate