Mergi direct la conținut »
Bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, decorat de regina Danemarcei. Artistul  a primit titlul de cavaler
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, decorat de regina Danemarcei. Artistul a primit titlul de cavaler

Bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, decorat de regina Danemarcei. Artistul a primit titlul de cavaler

Bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, decorat de regina Danemarcei. Bateristul danez Lars Ulrich, membru al trupei americane de heavy metal Metallica, a primit titlul de cavaler din partea reginei Danemarcei, a informat miercuri Casa Regală Daneză, citată de Agerpres.

Artistul, în vârstă de 53 de ani, este acum cavaler al Ordinului de Dannebrog — creat în 1671 — în semn de recunoaștere a contribuției sale la dezvoltarea artelor.

Prințul moștenitor Frederik i-a prezentat, marți, lui Ulrich decorația din partea reginei Margareta a II-a a Danemarcei în timpul unei vizite în Statele Unite, a indicat palatul regal danez pe pagina de Facebook.

Ceremonia a avut loc la San Francisco, SUA, unde este stabilit acum muzicianul, născut pe 26 decembrie 1963, în Gentofte, Danemarca.

Titlul a fost acordat pe 26 mai, însă palatul regal nu a făcut publică informația până la acordarea distincției.

Bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, decorat de regina Danemarcei. Metallica – scurtă biografie

Lars UlrichMetallica — una dintre cele mai faimoase formații rock din lume — a fost înființată în 1981 de Ulrich și de solistul formației, chitaristul american James Hetfield.

De-a lungul anilor, trupa a înregistrat numeroase hit-uri, printre care „Nothing Else Matters și „Enter Sandman”.

Close
Închide
  Close