Mergi direct la conținut »
Beatrice Rancea, avertizată de soț. "Dacă mai intră unul, divorțăm"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Beatrice Rancea, avertizată de soț. "Dacă mai intră unul, divorțăm"

Beatrice Rancea, avertizată de soț. „Dacă mai intră unul, divorțăm”

Beatrice Rancea a mărturisit că a primit un avertisment dur din partea soțului ei, Doru Rancea.

De Dana Aramă,

Beatrice Rancea, care se află la cârma Operei Naționale din Iași, este mare iubitoare de câini.

La o emisiunea de televiziune, Beatrice Rancea a mărturisit că a fost avertizată dur de partenerul ei de viață, Doru Rancea, în privința animalelor pe care le aduce acasă, vedeta având foarte mulți câini abandonați.

„De şase ani sunt manager al Operei din Iaşi. A fost şi o mică pauză, dar acum am revenit, din decembrie, la Iaşi. Simt o energie bună, îmi place foarte mult. E drept, soţul şi căţeii au rămas în Bucureşti. Am avut o perioadă în care mi-am luat 15 căţei la Iaşi, în primul meu mandat.

Au fost patru maşini care i-au adus pe căţei la Iaşi, mai mult sedaţi, săracii, pentru că era prima oară când plecau de-acasă. De la Iaşi am mai venit la Bucureşti cu încă patru moldoveni simpatici. I-am salvat că erau alergaţi de hingheri. Voiam să îi dau, dar i-am păstrat.

Oricum, ăsta e laitmotivul la noi în casă. Soţul meu mi-a zis: „Dacă mai intră unul, divorţăm!”. Suma maximă de câini a fost 32. Eu aş putea să am şi mai mulţi sincer… Sunt toţi luaţi de pe stradă sau în evenimente mai puţin fericite. Câinii au mai murit între timp cel mai bătrân avea 20 şi ceva de ani. Acum avem doar 10 câini şi mai am şi la mama. Oricum, avem doi căţei şi la Opera din Iaşi, avem grijă de ei. Au coteţ, mâncare”,a declarat Beatrice Rancea.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Vedeta a vorbit și despre cât de rar a ajuns să se vadă cu soțul ei, Doru Rancea, ea fiind la Iași, el la București.

„Vin foarte rar în Bucureşti, cam două-trei zile pe lună. Am avut şi patru luni în care nu am ajuns deloc în Capitală. Soţul meu ajunge cel mult o dată pe lună în Iaşi. Uneori se nimereşte ca eu să fiu plecată când vine el. Noroc că vorbim la telefon. Da, nu e uşor…dar merită! În momentul în care faci cu pasiune ceva şi ai şansa să ai parte de înţelegere din partea omului rămas acasă, atunci merită. Ce-i drept, la un moment dat am vrut să ne mutăm la Iaşi. Am avut o tentativă anul trecut”, a explicat Beatrice Rancea.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17-23 februarie. Soarele şi Mercur vor intra în aceeaşi zi în zodia Peştilor


 

Close
Închide
  Close