Mergi direct la conținut »

Libertatea: Ai plecat de la “Cârcotaşi” şi ai ajuns la “Cusurgii”… De ce?
Oana Ioniţă: Eu am plecat de la “Cronica Cârcotaşilor” în urmă cu doi ani, ca să particip la “Dansez pentru tine”. Sunt în noua echipă a “Cusurgiilor” pentru că naşul meu mi-a făcut o ofertă tentantă şi n-o puteam refuza! Mă bucur de aprecierea lui Mişu şi sunt o norocoasă să lucrez cu el şi cu Codruţ.
Care este rolul tău în noul format?
Rolul meu este al Bebeluşei Oana, cea care se interpretează pe ea, cea bună la toate. Sunt reporter, joc în scenete, dansez şi îmi doresc foarte mult să fac coregrafii. Aş putea să şi prezint, dar le e frică băieţilor că pot fi mai bu­nă decât ei! Glumesc, desigur…
În ce relaţie ai ră­mas cu Şer­ban Huidu?
Nu am rămas în nici o relaţie! Pentru că am întrerupt colaborarea la emisiune, suntem mai distanţi. Fiecare şi-a văzut de drumul lui, în direcţii diferite. Nu o să uit momentele frumoase şi o să-i fiu mereu recunoscătoare pentru colaborarea pe care am avut-o.
Ce se întâmplă când vă întâlniţi pe holurile televiziunii?
Nu ne-am întâlnit niciodată până acum, dar dacă ne întâlnim, ne salutăm amical. Te-ai întors repede la muncă după ce-ai născut, în aprilie.
Cu cine stă bebe câtă vreme eşti plecată?

Am mare noroc cu “bonele filipineze”, bunicile, care îşi doresc să stea cu nepoţii. Le exploatăm la maximum!
Ai şi o fetiţă, Isabel. Cum se poartă cu fră­ţio­rul ei, e geloasă sau protectoare?
Isabel, care mai are puţin şi fa­ce 4 anişori, e foarte protectoare şi iubitoare cu Maxim. Se simte responsabilă pentru el şi când pleacă de acasă, me­reu ne spune să avem grijă de bebe.
Mai vrei copii?
Deşi mai vreau, cred că o să mă mul­­ţumesc cu cei doi de acasă şi cu cei 200 de la sala de dans.
Apropo de sală, cum îţi merge?
M-am extins de la cursuri de balet, dans sportiv şi street dance la canto, unde mă ajută soţul meu, la pian, engleză, zumba, karate, aerobic, chiar şi la masaj – pe care nu-l fac eu, evident. Eu sunt foarte bună ca pedagog de balet, am reuşit până acum să formez grupe în care sunt eleve ale Liceului de coregrafie şi să câştig concursuri naţionale şi internaţionale. Îmi place să predau şi îmi este greu să stau deoparte, chiar şi cu doi copii. Sunt prezentă în fiecare zi la sala de dans.
Elevii tăi cum te strigă?
La sală mi se spune doamna Bebeluşa. Mă identific mai mult cu porecla decât cu numele, din câte se vede.

Close
Închide
  Close