MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 12:06

Ben Affleck s-a întors la dezalcoolizare după intervenția fostei sale soții, Jennifer Garner

Distribuie

Ben Affleck s-a întors la dezalcoolizare și s-a internat într-o clinică din Los Angeles pe o perioadă nedeterminată. Actorul a luat această decizie în urma unei discuții cu fosta sa soție, Jennifer Garner, scrie TMZ.

Potrivit surselor publicației americane, Jennifer, care nu a mai suportat să-l vadă pe tatăl copiilor ei în starea în care ajunsese din cauza alcoolului, a mers la locuința acestuia și i-a cerut să apeleze la ajutor specializat pentru a scăpa de dependența de alcool.

Se pare că Ben a fost foarte receptiv la solicitările fostei sale soții, pentru că ei au mers imediat la o clinică din apropiere de Los Angeles, unde starul s-a internat.

Este a treia oară când starul din Batman', cel care urmează să colaboreze din nou cu prietenul său cel mai bun, Matt Damon, la un nou film, ajunge la o clinică de dezalcoolizare. Prima dată s-a internat în 2001. Apoi, anul trecut a recidivat și a ajuns din nou într-o clinică pentru a primi ajutor specializat.

După externarea de anul trecut, Jennifer Garner a depus actele de divorț, dar cei doi au rămas în continuare foarte apropiați, în special datorită celor trei copii pe care îi au împreună. Asta, deși actorul a înșelat-o în repetate rânduri, chiar și cu dădaca.

Foto: Hepta


Citește și: EXCLUSIV/Am găsit-o pe tânăra care a înfruntat un jandarm la protestele din 10 august, iar poza cu ea a ajuns pe Euronews! 'Sunt timidă, dar dacă văd o nedreptate, iau atitudine'


 

Citește mai multe despre ben affleck și jennifer garner pe Libertatea.

Comentarii