Mergi direct la conținut »
Betty Salam a vorbit despre depresia de după naștere. “De asta m-am apucat de sală“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Betty Salam a vorbit despre depresia de după naștere. “De asta m-am apucat de sală“

Betty Salam a vorbit despre depresia de după naștere. “De asta m-am apucat de sală“

Betty Salam a devenit pentru prima oară mamă, în urmă cu doar câteva luni, iar de atunci viața ei s-a schimbat total. Fiica lui Florin Salam recunoaște că s-a confruntat și cu depresia, însă a găsit rapid o rezolvare a problemele ei, cu ajutorul familiei.

„Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând. Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai multe capete, să zic aşa, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei. O femeie când începe să-şi schimbe corpul după naştere, vine acea depresie. Am încercat să fiu cu capul pe umeri şi nu intru în aşa ceva, de asta m-am şi apucat de sală”, a mărturisit Betty Salam pentru Antena Stars.

Betty Stoian a devenit mamă la 18 ani. Fiica lui Florin Salam a născut un băiețel perfect sănătos, luni 1 octombrie, chiar de ziua tatălui ei. Matthias Ștefan a primit nota 10 la naștere.

Citește și

Arta care șochează. Galeria în care a fost expusă o vulpe jupuită a fost obligată să acopere ferestrele cu draperii. Artiștii reacționează: „Oamenii nu mai sunt indignați când văd la măcelărie animale sacrificate?”

Close
Închide
  Close