Mergi direct la conținut »
Beyonce de România, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate. Ce i-au descoperit medicii în silicoane
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Beyonce de România, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate. Ce i-au descoperit medicii în silicoane

Beyonce de România, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate. Ce i-au descoperit medicii în silicoane

Beyonce de România a trăit clipe cumplite din cauza problemelor pe care le-a avut la sâni. Artista a povestit ce i-au descoperit medicii.

De Dana Aramă,

În urmă cu câteva zile, Beyonce de România, pe numele său real Mădălina Dumitriu, a ajuns de urgență la spital. Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a fost la un pas de moarte din cauza problemelor pe care le-a avut la sâni.

Artista a explicat ce i-au desoperit medicii în silicoane. Implanturile i s-au infectat, avea dureri groaznice și a ajuns la spitalul Floreasca din Capitală. A fost internată și operată, iar implanturile i-au fost scoase.

„La recomandarile medicilor de la urgență am revenit luni, 15 octombrie, la un „înger”, profesor doctor emerit de la Floreasca, care m-a internat imediat, mi-a administrat medicamentele necesare și joi, 18 octombrie, m-a operat„, a afirmat ea.

„Mi-a scos doar implanturile și m-a curățat de infecție. Sânii mei erau suprainfectați din cauza implantului care era model din 1974 și nu era pus bine. Erau nevrozate țesuturile. Așadar nu mi-au tăiat sânii. Am fost la un pas de moarte”, a povestit cântăreața, potrivit kanald.ro.


Citește și:

EXCLUSIV / Raportul care i-a adus condamnarea la închisoare pe viață: Magdalena Șerban a avut discernământ și a premeditat atacurile de la metrou

Close
Închide
  Close