Mergi direct la conținut »
Beyonce de România s-a distrat cu fetele de Lăsata Secului. Petrecere în pijamale
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Beyonce de România s-a distrat cu fetele de Lăsata Secului. Petrecere în pijamale

Beyonce de România s-a distrat cu fetele de Lăsata Secului. Petrecere în pijamale

Beyonce de România s-a distrat cu fetele de Lăsata Secului. Duminică, blonda a făcut petrecere în pijamale.

De Dana Aramă,

Beyonce de România se pare că a uitat de problemele pe care le are cu sânul necrozat. Blonda și-a petrecut sfârșitul de weekend în compania finilor ei și a câtorva prietene.

Beyonce de România, care și-a făcut recent breton, este fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, cu care a avut o relație presărată cu multe scandaluri.

Cei doi au împreună o fetiță.

În ultima perioadă de timp, blonda a avut mari probleme de sănătate și a șocat pe toată lumea după ce și-a arătat sânul necrozat la o emisiune de televiziune.

Beyonce de România s-a distrat cu fetele de Lăsata Secului: selfie după selfie

Duminică a fost sărbătoare mare, Lăsata Secului. Cu această ocazie, Beyonce de România a fost vizitată de finii ei și de câteva priietene. S-a lăsat cu o petrecere în pijamale, după cum a mărturisit chiar blonda pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Distracția a fost una pe cinste, iar Beyonce de România și oaspeții ei s-au întrecut în a face selfie-uri în diverse ipostaze.

„De lăsata de sec sunt vizitată de finii mei dragi și frumoși ❤?vă iubește nașa mult !!! P.S: lipsește finuța mea cea mare, AMIRA. Dar pe ea merge NAȘA și o vizitează în Germania. Pijama party ?????”, a spus ea pe Facebook.

Close
Închide
  Close