Mergi direct la conținut »
Beyonce a născut gemeni. Tatăl artistei a confirmat pe Twitter venirea pe lume a nepoţilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Beyonce a născut gemeni. Tatăl artistei a confirmat pe Twitter venirea pe lume a nepoţilor

Beyonce a născut gemeni. Tatăl artistei a confirmat pe Twitter venirea pe lume a nepoţilor

Beyoncé a devenit mamă de gemeni. Cântăreața americană a născut în Los Angeles, au anunțat mai multe site-uri de celebrități din SUA, care citează surse apropiate vedetei, potrivit Reuters. Beyoncé, în vârstă de 35 de ani, şi producătorul Jay Z sunt deja părinţii lui Blue Ivy, care are 5 ani.

UPDATE | Mathew Knowles, tatăl vedetei pop Beyonce, a confirmat duminică, pe Twitter, venirea pe lume a gemenilor şi le-a urat bebeluşilor bun venit pe lume.

Într-un mesaj pe Twitter, publicat duminică, Mathew Knowles a spus: „La mulţi ani, gemenilor! Cu dragoste, bunicul!”.


Entertainment Weekly, Us Weekly și revista People au anunțat că Beyoncé a născut, însă fără să ofere detalii despre ziua în care aceasta a devenit din nou mamă şi nici sexul bebelușilor.  E! News, care a citat surse neindentificate, a anunţat naşterea şi că Jay Z şi Blue Ivy au fost văzuţi în zona spitalului din Los Angeles.  Us Weekly, de asemenea a citat surse neindentificate, care au spus că cei doi le-au urat bun venit pe lume gemenilor.

“Bey şi Jay sunt fericiţi şi au început să răspândească vestea în familie şi cu prietenii apropiaţi”, a spus o sursă pentru revista People.

Un reprezentant al cântăreţei nu a oferit nici un comentariu. Beyonce şi-a anunţat sarcina pe Instagram, în februarie. Anunţul a primit 8 milioane de like-uri în primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe reţea.

Chiar dacă Beyoncé și Jay-Z nu au anunțat sexul gemenilor, iar revistele mondene din SUA nu au aflat, Barack Obama a oferit un indiciu prețios în acest sens. Fostul președinte chiar ar fi dat-o de gol pe cântăreață, sugerând că aceasta va avea fetițe.

Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Close
Închide
  Close