De Izabela Ionita,

A dat în ea până nu s-a mai mişcat

“Ajunsese să nu se mai poată controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare”, ne-a povestit prietenul Biancăi. Din fericire, tânăra a învins problemele şi după 6 luni de mers în cărucior cu rotile a putut din nou să păşească.
Însă urmele bătăilor încasate atunci i-au rămas Biancăi atât pe corp, cât şi în suflet. Picioarele ei sunt pline de vânătăi şi de semne, iar traumele provocate de fostul iubit au făcut- o pe frumoasa vedetă de la Antena 1 mult mai dură cu cei din jurul ei.

A fost dusă la o mănăstire, ca să o vindece măicuţele

Bianca s-a mai aflat o dată aproape de moarte din cauza agresivităţii bărbatului de lângă ea. “A bătu-t-o atât de rău, încât Bianca nu se mai putea ţine pe picioare. Bărbatul şi-a dat seama că nu o poate duce aşa acasă, pentru că ar fi dat cu ochii de părinţii ei, astfel că a lăsat- o la o mănăstire, în grija maicilor. După câteva zile în care Bianca s-a pus cât de cât pe picioare, a luat- o acasă”, ne-a mărturisit sursa noastră. Interesant e faptul că, deşi a făcut atât de mult rău, bruta nu a plătit niciodată pentru acest lucru. La un moment dat, disperată, Bianca a făcut o plângere împotriva iubitului ei, care a ajuns pe mâna poliţiei. Atunci, bărbatul a implorat- o să-l ierte, promiţându-i că nu-i va mai face niciodată rău. Până la urmă, Bianca Drăguşanu şi-a retras plângerea, iar el s-a ţinut de cuvânt şi a lăsat-o în pace. Aceea a fost şi clipa în care relaţia lor a luat sfârşit.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Anul trecut s-a lovit iar la picior

Bianca a fost dusă pe targă la “serviciu”, la Antena 1FATADE
De parcă nu erau suficiente problemele de sănătate pe care le-a avut din pricina fostului iubit, anul trecut, Bianca a mai încasat, la propriu, o lovitură. Vedeta a suferit un accident stupid, dând cu piciorul într-un fier aflat în parcarea blocului unde locuia cu iubitul ei, Adrian Cristea. Durerea a fost extrem de puternică, iar cei doi s-au văzut puşi în situaţia de a chema o ambulanţă pentru ca Bianca să fie transportată la spital. Multă lume a crezut la acea vreme că a fost vorba despre o farsă, mai ales că în ziua respectivă Bianca era invitată la emisiunea “Plasa de stele”, de la Antena 1. Solicitare pe care fosta blondă a lui Bote a onorat-o, deşi piciorul îi fusese pus în ghips. Practic, vedeta a fost adusă la show pe targă, pentru că altfel nu se putea deplasa.
 


 

«Descoperită» de Bote şi «crescută» de Adrian Cristea

Când s-a făcut “mai mare”, Biancăi a început să-i surâdă norocul în dragoste. În 2009, Libertatea a găsit- o pe Bianca Drăguşanu, o necunoscută la vremea aceea, la mare, alături de Cătălin Botezatu. De atunci, viaţa ei s-a schimbat total. A ajuns pe cele mai importante podiumuri de modă din România şi a prins un contract frumuşel de asistentă a lui Dan Capatos, la “Un show păcătos” (Antena 1). După ce s-a despărţit de designer, Bianca a ajuns în braţele fotbalistului Adi Cristea, cu care, spun apropiaţii, ar urma să se căsătorească nu peste multă vreme.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri