MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2018 13:54

Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre emisiunea sa. „Astăzi e o zi mai specială”

Distribuie

În ediția de vineri a emisiunii sale de la Kanal D, Bianca Drăgușanu și-a anunțat telespectatorii că n-o vor mai vedea pe micile ecrane, dat fiind că intră în vacanță.

Vineri a fost ultima ediție a emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care Bianca Dr[gu;anu o modereaz[ la Kanal D.

Chiar de la începutul show-ului, vedeta și-a anunțat telespectatorii că urmează să intre în vacanță.

„Astăzi e o zi mai specială și știți de ce? Vreau să anunțăm cu surle și cu trâmbițe că de luni luăm vacanță. Așa că, după cum vedeți, ne-am făcut provizii ca, imediat după emisiune, să plecăm la mare. Ne așteaptă o ediție cu totul și cu totul specială în care vom găsi răspunsuri tuturor întrebărilor. Întrebărilor despre iubire, bineînțeles…

… Știți ce vreau să vă mai zic. E vară și e foarte important să petrecem fiecare secundă din vacanța asta în cel mai bun mod cu putință. Pentru asta, vreau să vă spun așa, ca fapt divers, că am citit trei reguli esențiale pentru o vacanță perfectă.

La începutul vacanței, aranjează-ți casa, pentru că e posibil să nu fi avut timp până acum. Și e bine să te asiguri că înainte să pleci în vacanță, casa îți este curată, aerisită și ordonată, eventual renovată. Pentru că atunci când te întorci din vacanță, să vii în confort și să nu te copleșească din nou grijile cotidiene.

Vizitează-ți părinții, prietenii și toate persoanajele și persoanele dragi din viața ta. N-ai avut timp să-i spui mamei „Iartă-mă” sau „Te iubesc”, e timpul să o faci acum, pentru că niciodată nu e prea târziu. Și du-te două-trei zile în orașul tău de origine ca să îți încarci bateriile.

Gata cu ce vor ceilalți. Fă doar ce își place ție pentru că tu trebuie să fii pe primul plan. Asigură-te că fiecare secundă petrecută în compania lui iubi o să vă umple amândurora sufletele de bucurie”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu mai mulți ani, la emisiunea ‘Din dragoste’, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou, de curând. După separare, ea a început o relație cu Tristan Tate.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare


 

Citește mai multe despre anunt, emisiune și show pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii