MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu a născut! Operația de cezariană s-a încheiat cu bine!

Distribuie

Bianca Drăguşanu a născut astăzi o fetiță sănătoasă, ce va purta numele Sofia Natalia, după cum chiar mama ei a anunțat. 

Micuța a venit pe lume la trei ani de la nunta părinților săi, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, care au mers în fața altarului pe 30 septembrie 2013. Bianca a reușit să păstreze sarcina secretă mai multe luni, făcând marele anunț abia în mai, când era deja gravidă în cinci luni. Potrivit calculelor ulterioare, copilul fusese conceput la scurt timp după Anul nou, în vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Mexic, la începutul lui 2016.

Victor Slav a făcut primele declarații după ce a devenit tătic.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

Citește ce a mai declarat Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a născut: Primele declarații ale lui Victor Slav după ce a devenit tătic

Pentru a-și aduce fetița pe lume, Bianca Drăgușanu a ales cele mai bune condiții după ce a studiat ofertele clinicilor private din București. Pe lângă operația de cezariană, blonda va beneficia de servicii de cinci stele pe toată perioada internării și de cursuri de îngrijirea nou-născutului. Tot pachetul a costat-o pe blondă 20.000 de lei, aceasta refuzând un contract barter pentru acest moment important din viața ei.

Bianca Dăgușanu a ajuns la spital și acuză stări de rău. Cezariana era programată pentru ora 16.00

Bianca s-a internat astăzi în jurul orei 12 și, cu toate că programarea era pentru ora 16.00, blonda a intrat puțin mai repede în operația de cezariană. Din cauza oboselii și a emoțiilor, aceasta a acuzat stări de rău. După ce a fost stabilizată, Bianca a fost supusă analizelor premergătoare nașterii și condusă în sala de operații. Iubitul ei și tatăl copilului, Victor Slav, nu s-a mișcat de lângă ea.

Bianca a anunțat încă de acum câteva luni că nu intenționează să-și alăpteze copilul.

Bianca Drăgușanu explică de ce fiica ei trebuie să aibă două nume

Pe parcursul lunilor de sarcina, Bianca a renunțat la mai multe apariții publice, de dragul sănătății sale, dar și a fetiței ei. Cu toate acestea, nu de puține ori, admiratorii săi i-au atras atenția că ar fi prea slabă pentru o femeie cu o sarcină atât de avansată, în ciuda faptului că ea a declarat că s-ar fi îngrășat 15 kilograme. Totodată, blonda s-a confruntat cu tulburări ale stării de sănătate accentuate de sarcină pe parcursul celor nouă luni. ”Eu am o problemă de coagulare a sângelui”, a explicat Bianca, menționând că cheagurile care se formează au pus în pericol atât dezvoltarea fătului cât și pe ea.

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 16 decembrie 1983 în Petroşani şi a devenit cunoscută în lumea mondenă drept ”blonda lui Bote”.

Bianca Drăgușanu a născut. Ce făcea Cătălin Botezatu când vedeta își aducea pe lume fetița

Bianca Drăguşanu și Victor Slav s-au căsătorit în septembrie 2013

Din punct de vedere al carierei, pe vremea când de abia gusta din celebritate, Bianca Drăguşanu a participat la emisiunea „Atracţie imposibilă” de la Euforia TV. Apoi a urmat un pictorial în Playboy, iar ulterior a devenit asistenta lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

bianca dragusanu show pacatos

În toamna lui 2012 a participat la ”Dansez pentru Tine”, când l-a cunoscut pe actualul său partener de viață, Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3, iar alături de ei au fost părinţii, naşii Nicoleta Liciu şi Zsolt Csergo, dar şi câţiva prieteni apropiaţi. Nunta a avut loc pe 30 septembrie 2013.

bianca drăgușanu a născut, tatăl fetei este victor slav

Comentarii