MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2014 15:13 , de Alina Serea

BIANCA Drăguşanu s-a dat de GOL: s-a ÎMPĂCAT cu Victor SLAV! ESTE ÎNSĂRCINATĂ?

Distribuie

Bianca Drăguşanu a vorbit zeci de minute despre cât de special este Victor Slav şi a recunoscut că se vor căsători în momentul în care va rămâne însărcinată. Deşi a ezitat să declare că s-a împăcat cu fostul ei soţ, vedeta tv s-a dat de gol în momentul în care a fost întrebată dacă este însărcinată.
„Mi-aş dat viaţa pentru el. Orice ar avea nevoie aş face pentru el, pentru că este unul dintre cei mai minunaţi oameni din viaţa mea. A fost alături de mine în cele mai grele, dar şi cele mai frumoase momente din viaţă. Nu vreau să vorbesc despre relaţia noastră acum, pentru că am făcut deja asta şi n-a fost bine. Prefer să trăiesc, nu să vorbesc. Nu pot să-mi exprim sentimentele pentru el în cuvinte, pentru că el merită mai mult decât nişte cuvinte spuse la televizor de dragul unor oameni care asta vor să audă de la mine. Cu siguranţă Victor merită o femeie mult mai bună decât bine. Mi-am dat seama că am greşit mult, dar aşa am realizat ce vreau şi care îmi sunt priorităţile”, a spus Bianca despre Victor Slav în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, evitând să declare că s-a împăcat cu el.
Victor îşi doreşte gemene
Totuşi în momentul în care a început să vorbească despre nuntă, Bianca a lăsat să-i scape şi faptul că ea şi Victor Slav visează să aibă fetiţe gemene.
„Probabil în momentul în care o să fiu însărcinată o să mai fac o nuntă. Cred că aş fi o mireasă sexy. Cu siguranţă nu aş mai face nunta la televizor. Pentru că am fost filmată nu am putut să simt nunta. Aş fi dansat pe mese, m-aş fi aruncat în piscină, m-aş fi distrat (…). Deja ştiu cum va fi rochia de mireasă. Lungă, cu voal, model sirenă, ca să mi se vadă burtica. Ăsta este visul nostru. El mă alintă pe mine spunându-mi vulpe şi visăm să avem două vulpiţe mici”, s-a dat de gol Bianca Drăguşanu.
Este însărcinată?
Întrebată dacă este însărcinată Bianca a început să se bâlbâie. „Ăăă… Nu ştiu… Nu, nu cred că sunt. Doamne ajută să fiu!”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii