De Livia Lixandru,

Chiar dacă au divorțat și amândoi și-au refăcut viața alături de altcineva, Bianca și Victor au o relație frumoasă, de dragul fetiței lor. De ziua Sofiei, familia s-a reunit, iar dovada stă în cele mai recente imagini publicate de cei doi, pe contul de socializare.

„La mulţi ani, Sofia!!!! Te iubim din toată inima! ???? 3ani plini de fericire pură! #blessed #love #loved #happybirthday #mybabygirl”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul imaginii de pe contul de Instagram.

„SNS❤️ 3ani (SNS – Sofia Natalia Slav)”, este mesajul transmis de Victor Slav. 

Nu au stabilit data nunții

După ce s-a spus că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se vor căsători religios pe 22 septembrie, Bianca a vorbit despre acest subiect și a lămurit situația. „Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică .

O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori… Avem variante, doar că n-avem timp!”, a spus Bianca Drăguşanu, potrivit Spynews.  

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Scandal monstru între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alex Bodi ar fi bătut-o pe  Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal de proporții în parcarea unui restaurant din Capitală.

După ce a bruscat-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a scos-o cu forța din restaurant. În drum spre parcare, Alex Bodi ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori, după care a trimis-o acasă.

„Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a strigat Alex Bodi către soția sa. După ce Bianca Drăgușanu a plecat în mare grabă, Alex Bodi s-a întors în local, unde a continuat să petreacă alături de amicii săi.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

UPDATE | Olandezul pedofil, filmat pe o stradă din Iași în 2016. În aceeași perioadă, într-o comună de lângă Iași, o fetiță de 8 ani a fost agresată sexual într-o mașină. Precizările Poliției Române

VIDEO / Evadați la fotbal! Reporterul Libertatea a asistat la o competiție interpenitenciară desfășurată la Ploiești, Cupa „Fotbal pentru toți”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare