MENIU CAUTĂ
26 Sep. 2013 15:40 , de Alina Dan

Bianca FACE PE ŞEFA înainte de nuntă. Iată cât de NĂZUROASĂ este

Distribuie

După ce, la începtul săptămânii a ales decoraţiunile florale, iar lucrurile păreau să meargă ca unse, iată că nu la fel s-a întâmplat şi astăzi, când a fost vorba să stabilească dulciurile pentru candy bar.
În primul rând, doamna Slav a vrut să aleagă de una singură, aşa că l-a trimis pe Victor la plimbare din două cuvinte. Mai departe, Biancăi nu prea i-au convenit cantitatea de prăjituri propusă de reprezentanta firmei care va sigura candy bar-ul, dar nici culorile, aşa că a început să trieze în stânga şi-n dreapta, să împartă şi să adune, să selecteze culori, aşa cum consideră ea că trebuie să fie. Aşa au dispărut dintre macaronas cele galbene, verzi şi portocalii şi au rămas cele lila şi crem.
Şi, mai mult decât atât, una dintre condiţiile impuse de viitoarea mireasă a fost „să fie mult”, pentru că Bianca îşi doreşte o nuntă bogată, la care invitaţii să se simtă bine.
Desigur, Bianca ţine la siluetă, aşa că pe post de degustător a fost Victor, pe care soţia lui l-a îndopat cu frişcă şi prăjituri.

Comentarii