MENIU CAUTĂ
17 Dec. 2013 17:52

Bobonete, 2000 de euro pentru a interpreta un…. om de zăpadă

Distribuie

Rolul din serialul 'Las Fierbinţi' a picat ca o mană cerească pentru Mihai Bobonete şi peste el plouă cu oferte. Acum, actorul se poate mândri cu faptul că se face auzit şi în desene animate. Pe 27 decembrie se va lansa şi în România 'Frozen', un film animat, o poveste amuzantă cu un prinţ, o prinţesă şi… un om de zăpadă, interpretat de nimeni altul decât Bobonete. Pentru prestaţia sa, actorul a primit în jur de 2000 de euro, însă cântăreţul Jorge, care îi dă glas prinţului Hans, a fost plătit regeşte: în jur de 5000 de euro. Simpaticul cântăreţ s-a ales cu un onorariu mai mare pentru că a făcut ceva în plus faţă de actorul din 'Las Fierbinţi': a şi cântat.

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Hans este un prinţ din regatul învecinat. Vine în Arendelle pentru a fi de faţă la încoronarea Elsei. Cu 12 fraţi mai mari, Hans a crescut simţindu-se practic invizibil, iar asta îl face să se apropie de Anna. Hans este inteligent, are un bun simţ al observaţiei şi este un adevărat cavaler. Spre deosebire de Elsa, Hans promite că nimic nu l-ar ţine vreodată departe de Anna. Să fie el prietenul la care tânăra fată a visat încă din copilărie?

Crăiasa regatului Arendelle, Elsa pare sigură pe ea, dar în sinea ei îi este teamă, căci trebuie să ascundă un secret extraordinar: s-a născut cu puterea magică de a transforma totul în gheaţă şi zăpadă în jurul ei. Bântuită de momentul când magia ei aproape i-a ucis sora, pe Anna, Elsa s-a izolat de lume, încercând să-şi reprime puterile. Doar că tensiunea face ca magia să izbucnească, aruncând întregul regat într-o iarnă veşnică. Elsa este convinsă că a devenit un monstru şi nici măcar Anna nu ar mai putea-o salva.

Lui Olaf îi plac îmbrăţişările. Creat de puterile magice ale Elsei, Olaf este de departe cel mai prietenos om de zăpadă apărut vreodată pe culmile din Arendelle. Inocenţa sa, personalitatea exuberantă şi abilitatea de a se dezmembra exact când nu trebuie vor duce la câteva momente penibile, dar cu totul amuzante. Olaf are şi un vis imposibil, dar vom afla mai multe despre el la momentul potrivit.

Alte voci:

Anna (dialog) – Anca Iliese
Anna (cântece) – Cătălina Chirţan
Elsa (dialog) – Adina Lucaciu
Elsa (cântece) – Dalma Kovacs
Kristoff (dialog) – Ciprian Cojenel
Kristoff (cântece) – Dan Byron (Daniel Radu)
Hans (dialog si cântece) – Jorje (George Papagheorghe)
Olaf (dialog) – Mihai Bobonete
Olaf (cântece) – Viorel Ionescu


 

Comentarii