Mergi direct la conținut »
Bogdan de la "Insula Iubirii" reacționează după ce Mirela i-a atacat soția. “Judeci pe altul și nu-i ok“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bogdan de la "Insula Iubirii" reacționează după ce Mirela i-a atacat soția. “Judeci pe altul și nu-i ok“

Bogdan de la „Insula Iubirii” reacționează după ce Mirela i-a atacat soția. “Judeci pe altul și nu-i ok“

Bogdan de la "Insula Iubirii" a postat un mesaj pe contul de socializare, după ce Mirela a declarat că nu mai este prietenă cu Hannelore și asta pentru că aceasta refuză să își asume anumite situații, iar acest luru s-a văzut în cadrul emisiunii.

„Vezi că o judeci, mai bine te uiţi în ograda ta, că judeci pe altul şi nu-i ok. Se zicea că nu-i frumos să se vorbească unul de altul şi toate cele, dar văd că şi după emisiune unii se vorbesc pentru ce, pentru publicitate? Aşteptam să am parte de susţinătorii Mirelei care îmi spun să nu mă iau de ea, dar nu pot, să se ia de ea, Mirela tot de Mirela, sau să se ia de mine”, a spus Bogdan pe Instagram.

Mirela a povestit la o emisiune TV, că după încheierea emisiunii filmate în Thailanda, relația de prietenie dintre ea și Hannelore a ajuns și ea la capăt. Blonda nu i-a fost deloc alături brunetei, deși că aceasta rămăîsese singură după show.

Citește și

„România nu face protecție socială, face o spoială de protecție socială”. Interviu exclusiv cu dr. Aurelian Giugăl, cercetător, coautor al studiului care compară România din 1918 cu cea din zilele noastre

 

Close
Închide
  Close