Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Box în culise, la ”Chefi la cuțite”. Ce fac jurații în pauzele de filmare | FOTO

În cel de-al doilea sezon ”Chefi la cuțite”, care se filmează în această vară, lupta dintre jurați pare mai strânsă ca oricând. După experiența primei ediții a show-ului de la Antena 1 și finala câștigată de chef Bontea, competiția este tot mai strânsă. Chiar dacă sunt la fel de relaxați și cu glumele la purtător, fiecare jurat începe deja să își facă o strategie pentru a câștiga sezonul.

De Miruna Darcovici,

Și cum glumele despre întrecerea dintre ei se țin lanț și pe platourile de filmare, cei trei chefi au primit un cadou inedit: un balon de box cu care să se antreneze în pauzele de la filmări. Așa se face că chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu au stat pe gânduri și și-au antrenat calitățile de luptători în pauze, spre deliciul tuturor.

Prima ediție a show-ului „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, care s-a terminat în luna iunie, l-a avut drept câștigător pe Ion Cristian Șerb. Specialiștii în domeniu au degustat preparatele gătite de concurenţi, însă, farfuria lui lui Cristi Șerb i-a convins că el merită premiul de 30.000 de euro. Bucătar de profesie, băiatul a reușit să impresioneze de-alungul emisiunii, cu preparatele prezentate în fața șefilor.

Cristian Șerb are 22 de ani și este din București. Tânărul a câștigat la casino suma de 2 miliarde, din întâmplare, bani cu care și-a cumpărat un apartament. Muncește ca bucătar și pune multă pasiune în ceea ce face și crede cu tărie că menirea lui este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel.

Close
Închide
  Close