MENIU CAUTĂ

Brad Pitt la 80 de ani

Distribuie

Milioanele de admiratoare ale actorului Brad Pitt vor fi dezamăgite când vor vedea cum va arăta idolul lor la 80 de ani. Starul a renunţat la imaginea sa sexy, pentru cel mai recent film, "The Curious Case Of Benjamin Button" ("Strania poveste a lui Benjamin Button"), în care deţine rolul principal.

Brad Pitt, desemnat în nenumărate rânduri cel mai sexy bărbat din lume, este pur şi simplu de nerecunoscut, chel, cu riduri şi gârbovit.

0-108438-brad_pitt.jpg

Actorul  interpretează rolul lui  Benjamin Button, un om a cărei viaţă începe cu… sfârşitul. El se naşte direct bătrân, având înfăţişarea unui om de 80 de ani, iar pe măsură ce trece timpul, întinereşte şi capătă trăsăturile specifice tinereţii, apoi pe cele ale copilăriei, pentru ca, în final, în pragul morţii, să arate ca un bebeluş.

Pelicula, în regia lui David Fincher, este inspirată dintr-o poveste a scriitorului F. Scott Fitzgerald. Acţiunea este plasată în oraşul New Orleans şi îl înfăţişează pe eroul principal trăind de la sfârşitul primului război mondial până la începutul secolului 21. Alături de Brad Pitt, în distribuţie apare actriţa Cate Blanchett, în rolul Daisy, un personaj care are o legătură amoroasă cu Benjamin Button.

Comentarii