MENIU CAUTĂ
07 Oct. 2014 08:45 , de Dana Aramă

BRĂŢARA-MINUNE care a ajutat-o să SLĂBEASCĂ! ELLIE WHITE a ARS KILOGRAMELE!

Distribuie

Ellie White nu se desparte de un gadget minune, o brăţară realizată din acelaşi tip de aluminiu folosit la construirea navelor spaţiale, care o ajută să ţină socoteala zilnică a efortului fizic depus și chiar să se odihnească mai bine.
Cântăreaţa a slăbit două kilograme în ultimele două săptămâni datorită acestei brăţări, sub forma unui ceas elegant, care îi dă în fiecare seară pe telefonul mobil raportul caloriilor consumate şi îi sugerează activităţi menite a o ajuta să scape de kilogramele nedorite.
În funcţie de anumiţi indicatori, brăţara îmi calculează necesarul de calorii ce trebuiesc arse în fiecare zi. Spre exemplu, eu prin activităţile mele trebuie să consum 1.300 de calorii pe zi, însă de când am această brăţară la mână încerc de fiecare dată să ard în jur de 1.800-2.000 de calorii pe zi. Când merg la sală rămân de fiecare dată mai mult şi mai fac efort cardio încă 3 sau 4 kilometri pentru că așa mă sfătuiește. Secretul este să consumi mai mult decât necesarul zilnic, iar brățara mă ajută să am controlul asupra efortului fizic', a explicat Ellie White.
Mai mult, accesoriul îi ţine și socoteala orelor de somn, artista încercând să doarmă mai mult de şase ore în fiecare noapte.
„Observ că îmi organizez viaţa mult mai bine cu ajutorul unei astfel de brăţări. Dispozitivul îmi indică şi timpul necesar pentru ca organismul să fie complet odihnit şi încerc să dorm şase sau şapte ore pe noapte. Nu reuşesc întotdeauna, asta e adevărat, dar mă străduiesc', a mai spus Ellie White.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii