Mulți spuneau, inclusiv soțul ei, că vedeta a exagerat cu mărirea buzelor, iar la un moment dat aceasta chiar a apelat la o intervenție de remodelare a buzelor. Acum, Brigitte Pastramă surprinde pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o, mai exact de a-și topi acidul hialuronic.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a hotărât să își schimbe și fațetele dentare, în urma problemelor stomatologice pe care le avea. Ea a ales același medic la care a apelat și soțul ei, Florin Pastramă. Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu Brigitte Pastramă cu noul său zâmbet, însă mulți au criticat-o din cauza buzelor mult prea voluminoase.

Spre surprinderea tuturor, doctorul care a avut grijă de vedetă le-a anunțat pe cele care au criticat-o pe aceasta, că i-a topit acidul hialuronic și îi va da o nouă formă buzelor sale.

„Ai putea să-i repari puțin și buzele. Nu am fost răutăcioasă și eu mi-am injectat buzele la domnul doctor și știu cât de frumos lucrează. A fost o sugestie, un sfat, nu răutate. Pentru că e mai mult decât evident, dacă ai spirit de observație (estetic), că ar trebui intervenit”, a fost mesajul lăsat de către o doamnă pe una dintre rețelele de socializare.

„Este în proces, am topit acidul, dar durează mult până să ajungă la un rezultat estetic frumos”, a fost răspunsul medicului care s-a ocupat de Brigitte Pastramă. Tot pe contul acestuia au fost postate mai multe fotografii cu fosta soție a lui Ilie Năstase nemachiată.

brigitte-buzeIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Brigitte Pastramă: „Eram un dezastru”

De la începutul anului 2022, Brigitte Pastramă s-a hotărât să se ocupe mult mai atent de aspectul său fizic. Soția lui Florin Pastramă a început dieta și merge la sală. Ea a postat recent un mesaj în care spune că programul haotic din ultimele 7 luni ale anului trecut au dat-o complet peste cap.

„Lipsa timpului, mesele la ore târzii și stresul din ultime 7 luni ale anului 2021 mi-au nenorocit sănătatea, corpul, dar și psihicul. Am început anul 2022 cu mult sport, cardio, acum am timp să mănânc de trei ori pe zi, evit mâncarea procesată, covrigii și consum zilnic suplimente de vitamine și minerale. Rezultatele sunt vizibile deja în trei săptămâni.
N-am pus poza din 3 ianuarie de rușine. Eram un dezastru”, a scris Brigitte pe una dintre rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Google News