MENIU CAUTĂ
11 Noi. 2016 12:06

Brigitte Sfăt, acuzată că i-a distrus căsnicia lui Ilie Năstase. Ce le-a răspuns tuturor

Distribuie

Brigitte Sfăt, acuzată că i-a distrus căsnicia lui Ilie Năstase și l-a despărțit pe acesta de fosta soție, Amalia Năstase. Sătulă de comentariile răutăcioase, bruneta a postat un mesaj pe contul de socializare, în urmă cu puțin timp.

Brigitte Sfăt, acuzată că i-a distrus căsnicia lui Ilie Năstase, la aproape patru ani de la divorțul soțului ei de Amalia. Vedeta a încercat să le explice tuturor că ea nu se simte vinovată de despărțirea celor doi.

Brigitte Sfăt, acuzată că i-a distrus căsnicia lui Ilie Năstase și l-a despărțit de Amalia

„Vreau să dau pe această cale, un răspuns tuturor celor care au scris că eu i -am spart casa lui Ilie. Dragii mei, eu am apărut în viața lui, dupa ce era deja divorțat, iar Amalia avea deja o relatie de TREI ani cu actualul ei concubin. Cine ce casa a spart?! Not me”, a scris Brigitte Sfăt pe contul de socializare.

În 2012, într-un interviu acordat  la Kanal D, fosta soție a lui „Nasty' a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul tenismen , de dragul copiilor și anilor pe care i-au petrecut împreună, și a dat detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei lor.
„Lipsa de comunicare este cea mai importantă cauză și ea duce la destrămarea tuturor relațiilor. Nu știu însă câtă lume își dă seama de importanța comunicării într-o relație. Într-o relație se poate spune că respectivul s-a apucat de băut sau se uită după femei, însă până să ajungi acolo există multe lacune de comunicare Cea mai importantă lecție învățată în urma divorțului este aceea că oamenii care au avut o relație, indiferent că s-a ajuns sau nu la căsătorie, trebuie să se respecte. Nu înțeleg de ce oamenii trebuie să se omoare după ce nu mai formează un cuplu. Istoria pe care o ai în spate contrazice acest lucru. Nu erați tot aceiași oameni și când spuneați că vă iubiți?', a spus atunci Amalia Năstase, conform adpm.ro.

Comentarii