Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt s-a pozat alături de fiica ei și a publicat imaginea. Ce greșeală a făcut soția lui Ilie Năstase. “Ce gafă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt s-a pozat alături de fiica ei și a publicat imaginea. Ce greșeală a făcut soția lui Ilie Năstase. “Ce gafă”

Brigitte Sfăt s-a pozat alături de fiica ei și a publicat imaginea. Ce greșeală a făcut soția lui Ilie Năstase. “Ce gafă”

Brigitte Sfăt s-a pozat alături de fiica ei și a publicat imaginea pe contul de socializare. Soția lui Ilie Năstase a făcut însă o gafă, iar prietenii virtuali au taxat-o imediat.

De Livia Lixandru,

Brigitte Sfăt a făcut un selfie cu fiica ei și a postat fotografia pe contul de Facebook. Alături de poză, bruneta a scris un mesaj în limba engleză.

 Brigitte Sfăt a fost criticată dur de admiratori

,,Return to Bucharest #mydoghter #sara, a scris Brigitte Sfat Fanii brunetei au observat greșeala. ,,Nu mai ştiţi română, se scrie ,my daughter dacă tot vrei să scrii în engleză!” , ,,Nu le are cu engleza… greu de tot, a mai făcut gafe”, ,,Cu toţii mai scriem in engleză, dar măcar o facem corect dacă tot vrem sa fim în trend”. În scurt timp, Brigitte a corectat greșeala și a șters cteva comentarii răutăcioase. Brigitte Sfăt este din ce în ce mai nefericită din cauza soțului ei, Ilie Năstase, căruia îi reproșează foarte multe lucruri.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Giulia o lasă pe fiica ei să-și facă tatuaj chiar înainte de a împlini 18 ani. „Ssst, să nu mă audă soțul!”


 

Close
Închide
  Close