Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt, scandal monstru cu prietenele din cauza lui Florin Pastramă. Cei doi se cunună astăzi civil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt, scandal monstru cu prietenele din cauza lui Florin Pastramă. Cei doi se cunună astăzi civil

Brigitte Sfăt, scandal monstru cu prietenele din cauza lui Florin Pastramă. Cei doi se cunună astăzi civil

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă ar trebui să se căsătorească civil, luni, 27 mai, însă ziua a început cu tensiuni și asta pentru că pritetenele brunetei i-au cerut să se gândească bine înainte de a face pasul cel mare.

„Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, a spus una dintre bunele ei  prietene, la Pro tv.

Nervoasă din cale afară, Brigitte Sfăt nu s-a abținut și le-a mai explicat odată prietenelor sale, de ce este pregătită pentru pasul cel mare. „Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”, a spus Brigitte, în direct la „Vorbește lumea”.

Citește și

România la secret! Știm că avem alimente cu dublu standard, dar nu și cine le vinde. Știm și că ANAF amendează, dar nu aflăm pe cine!

 

Close
Închide
  Close