UPDATE 7 mai: Ediția „Burlacul” de joi seara a venit cu noi surprize pentru fetele aflate în competiție.

Andi Constantin a decis să o elimine pe Dominique Nuță în ultima ediție. Fosta ispită de la Insula Iubirii i-a spus concurentei că nu este bărbatul potrivit pentru ea.

Andi i-a spus concurentei că în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a ajunge unul la inima celuilalt, lucurile nu se vor lega niciodată între ei.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

„Eram pregătită pentru asta. De când am fost eliminată prima dată, totul s-a schimbat și practic a venit mult mai ușor să fiu eliminată de data asta. Noi doi nu ne-am potrivit și sper că va găsi o parteneră ideală în una dintre fetele de aici”, a spus Dominique Nuță la Antena 1.

UPDATE 6 mai: Qubra Alexandra este noua concurentă din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Ea a luat prin surprindere în momentul în care a apărut cu mama ei, la emisiune, pentru a-și da acordul în privința bărbatului ce i-ar putea fura inima.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Tânăra a apărut în cea de-a opta ediție a emisiunii și a luat pe toată prin surprindere cu apariția ei.

Qubra Alexandra de la Burlacul are 27 de ani și este model. Frumoasa concurentă i-a atras imediat atenția Burlacului Andi Constantin. Numai că înainte de prima întâlnire a avut de trecut un prim test, pe care a reușit, însă, să îl treacă cu brio.

UPDATE 27 aprilie: Melissa a apărut în emisiune în cea de-a şaptea ediţie. Noua concurentă a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul, a abordat-o şi a decis să se înscrie în competiţie şi să-l cucerească pe Andi Constantin. Melissa este de profesie designer vestimentar.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

„M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța.

Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc”, a spus Melissa la Antena 1.

UPDATE 23 aprilie: Cristina Jașcu le-a luat prin surprindere pe concurentele de la „Burlacul”, dar și pe Andi Constantin, când a ales să se retragă din competiția spre inima lui. Andi a mărturisit că nu se aștepta la asta.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

„Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd… este doar o emoție, atât.

Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.”, le-a explicat Cristina concurentelor care o priveau nedumerite.

„Ori cineva a lucrat acolo, ori ea și-a declanșat anumite frici, a simțit stânjeneala aia și a zis: Băi, știi ceva, cred că e prea mult. Undeva cred că s-a simțit cu ceva lezată și undeva a simțit frica. Se chinuie, se vede”, a spus Andi Constantin la Antena 1.

UPDATE 8 aprilie: Antena 1 a schimbat ziua și ora de difuzare a show-ului „Burlacul”. Oficialii postului Antena 1 spun că emisiunea se va vedea joi, de la ora 23:00, după serialul Adela. Mutarea se va produce de săptâmâna viitoare, adică din 15 aprilie, precizează Paginademedia.ro.

UPDATE 2 aprilie: După mai multe săptămâni în care a încercat să se apropie de fete și să le cunoască mai bine, Burlacul aplică o terapie-șoc, în această seară.

Speriat de gândul că a mai rămas doar foarte puțin timp până ce ar trebui să pună inelul pe degetul uneia dintre fete, dar acestea încă nu se deschid față de el și nu reușește să le cunoască mai bine, Burlacul va lua o decizie tranșantă în această seară.

„Nu mă așteptam că voi ajunge într-o astfel de situație, nici nu speram și nici nu voiam! În această seară am făcut ceva ce nu mă caracterizează, dar am simțit că relația noastră este într-un impas.

A trebuit să aplic acest șoc, pentru a mă ajuta să iau niște decizii”, a mărturisit Andi Constantin.

UPDATE 27 martie: În ediția de vineri seara, după multe momente de vis petrecute alături de concurente în Istanbul, Andi Constantin a fost nevoit să facă și o eliminare.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Iulia Cazacu este tânăra care a fost eliminată din concurs. Andi a recunoscut că a fost o decizie ușor de luat pentru că era singura concurentă pe care nu o vedea ca pe o potențială iubită.

„Am luat deja decizia. N-a fost greu, a fost chiar ușor”, a spus Andi Constantin, înainte de eliminare. „Foarte mult apreciez acest tip de prietenie.

„Din păcate nu este momentul ca eu să încurajez o astfel de relație. Aici nu este contextul și timpul nu ne permite să acord atenție acestor tipuri de relații. Aleg să îmi iau la revedere de la singurul meu prieten din această emisiune”, a spus burlacul la Antena 1.

UPDATE 26 martie: După o perioadă de adaptare petrecută în Turcia, Burlacul crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe cele 14 fete rămase.

Primul său sărut cu una dintre acestea va scoate la iveală geloziile și adevăratele sentimente ale pretendentelor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

„Simt și sper că lucrurile spuse de mine au ajuns la urechile fetelor, deja avem două săptămâni de când suntem aici, trebuie să avansăm în a ne cunoaște mai bine și sper ca lucrurile să ia o turnură mai serioasă în ceea ce privește relaționarea între noi”, mărturisește Andi Constantin, iar sentimentele sale sunt îndreptățite, astfel că o întâlnire din această seară se încheie cu un sărut, spre gelozia celorlalte fete.

Mai mult, Burlacul pare că începe să își îndrepte atenția mai mult către unele dintre fete, iar către finalul serii va declara încântat: „Cred că acest moment a fost perfect!”.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Cine este norocoasa care reușește să îi atragă atenția și cum vor reacționa celelalte 14 fete rămase în competiție cei de acasă pot afla astăzi, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are față de o fată.

UPDATE 25 martie: Plin de speranță și încredere că demersul său va începe să dea roade, Andi Constantin le va expune pe unele dintre fete unor situații extreme, vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii Burlacul. 

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Convins că unele dintre fete încă încearcă să păstreze aparențele față de el, Andi decide să le scoată complet din zona lor de confort, pentru a le afla adevărata personalitate.

Astfel, de la parcuri de aventură, până la zboruri cu elicopterul deasupra magnificului Istanbul, Burlacul se va ocupa de tot ce este necesar pentru a afla cum se comportă fetele în fiecare situație în care se află, dar și care este cu adevărat relația dintre ele.

„Cred că între ele sunt anumite sentimente, resentimente, povești care nu au ieșit încă la suprafață. Mi-aș dori să văd ce se întâmplă când sunt doar ele în casă, pentru că atunci când le întreb primesc doar răspunsuri politicoase”, a spus Andi Constantin.

UPDATE 22 martie: În ediția de vineri seară, 19 martie, fetele de la Burlacul au continuat să ajungă la inima lui Andi Constantin.

Cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului știu că o întâlnire cu Andi le aduce ocazia de a se apropia de el și de a-și crește șansa de a primi un trandafir la următoarea ceremonie.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Rând pe rând, Iulia, Roxana și Malinka se arată fericite pentru că au fost anunțate că vor avea o întâlnire.

La scurt timp după acestea le vor urma și Catrina, Angela și Cristina, iar cea mai fericită dintre ele se va dovedi a fi Dominique, cea care va fi invitată la o întâlnire romantică în doi, nu alături de un grup de fete.

UPDATE 18 martie: Dacă în ediția trecută a emisiunii Burlacul alegerea lui Andi a fost determinată de faptele uneia dintre concurente, de această dată decizia se anunță una grea înainte de următoarea ceremonie a trandafirului mâine, de la 20.30, la Antena 1.

Pentru a reuși să își dea seama cum poate face eliminările fără să greșească, Andi Constantin a decis să le expună pe cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului la situații cât mai inedite.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

„M-am gândit așa: o să încerc să analizez îndeaproape fiecare fată și să văd ce nu îmi place, cu ce nu aș putea să trăiesc lângă.

Practic… caut motive să nu dau acel trandafir. Nu caut defecte, caut nepotriviri… o să le pun în diferite ipostaze ca să își arate sau nu anumite trăsături”, a mărturisit Andi.

UPDATE 14 martie: Rodica Budurcă a venit la emisiune cu gândul să-l cucerească pe Burlac, dar alege să se retragă. Motivul pentru care tânăra afaceristă în vârstă de 24 de ani renunță la drumul către inima lui Andi Constantin este acela că are probleme de sănătate, în urma accidentului de mașină suferit chiar înainte de întâlnirea cu acesta.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Deși accidentul părea să nu aibă niciun impact negativ asupra stării ei de sănătate, s-a dovedit a avea urmări mai grave decât a crezut concurenta. La sfatul medicilor, aceasta a decis să renunțe la show, potrivit a1.ro.

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.

UPDATE 13 martie: Ediția de vineri seara, 12 martie, a fost una cu surprize pentru concurentele dornice să îl cucerească pe Andi. Din păcate, una dintre fete a făcut un gest care l-a deranjat pe Burlac. Bianca nu a acordat deloc importanță trandafirului dăruit din suflet de Andi Constantin și i-a luat în derâdere gestul.

„Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Am oferit un trandafir. Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, înseamnă o intenție, un sentiment”, i-a spus Andi Constantin Biancăi Bonef.

Bianca, asta ai încercat să faci, să mă umilești. Ție ți se pare o joacă, pentru mine este realitatea. Eu sunt aici cu intenții serioase. Nu era locul și cazul să luptați pentru acest trandafir!

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

Te rog să părăsești frumos. Colegii mei te așteaptă și se vor asigura că ajungi cu siguranță în România”, a declarat Burlacul.

UPDATE 11 martie: Doar 15 fete au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente și, odată cu el, ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv.

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, vineri, de la 20.30, la Antena 1, cele 15 fete sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

Astfel, vineri, de la 20.30, la Antena 1, fetele vor afla că nu toate vor avea ocazia să iasă la întâlnire singure alături de Burlac și nici măcar nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci vor fi distribuite într-un mod care nu le va încânta neapărat.

„Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

UPDATE 8 martie. În ediția de vineri seara, doar 15 concurente au primit trandafirul, iar celelalte 10 au luat-o pe un alt drum, diferit de al lui Andi Constantin.

Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului

Mădălina Alexe

Georgeta Catrina

Andreea Stoica

Iulia Cazacu

Malinka Zina

Vanessa Țone

Alexandra Mucea

Dominique Nuță

Cristina Jașcu

Ana Bene

Simona Bălăceanu

Roxana Răpăilă

Oana Barbu

Bianca Bonef

Rodica Budurcă

UPDATE 3 martie: În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Andi Constantin este însă cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile.

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul.

Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta și posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!”, spune Andi Constantin.

UPDATE 1 martie: În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Emoționat, înainte de a le întâlni pentru prima dată pe cele 25 de fete, Andi a ales să le trimită o scrisoare.

Burlacul 2021. Ce concurentă a eliminat Andi Constantin. „Nu ne potrivim”

„Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită”, a scris Andi Constantin.

„O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta!

Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!”, a mai scris Burlacul înainte de prima sa întâlnire cu cele 25 de fete. Dintre acestea, doar 15 vor primi trandafirul roșu și vor fi alături de el în călătoria sa spre a-și găsi aleasa inimii.

UPDATE 24 februarie: Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!

Antena 1 l-a anunțat pe Andi Constantin drept noul „burlac”. El va fi protagonistul noului sezon al show-ului Burlacul, cu Răzvan Fodor prezentator, potrivit paginademedia.ro.

Andi Constantin este multiplu campion la fitness și antreprenor.  În cel de-al șaselea sezon al emisiunii vor concura 25 de tinere.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas!

Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță, oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune burlacul.

Despre emisiunea Burlacul

Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în 2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon. 

Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău și Andreea Mantea. 

Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.

Antena 1 a avut pe post și varianta „Burlăcița”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea a fost „burlăcițele”, cu Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

Citeşte şi:

INVESTIGAȚIE | Cum toacă banii șefii de la stat: Subinginer angajat director la Transgaz și-a cumpărat un titlu de „Profesor Onorific” la Oxford

De ce Danemarca are cea mai eficientă campanie de vaccinare din UE, de peste două ori mai rapidă decât cea din România

Programările pentru etapa a doua a vaccinării încep azi, fără să fie prioritizaţi vârstnicii sau bolnavii cronici

„Am rămas marcată ce îi plăcea..” O fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri fără perdea: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”
PARTENERI - GSP.RO
„Am rămas marcată ce îi plăcea..” O fostă amantă a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri fără perdea: „Mi-am îndeplinit o fantezie cu el”
Prinsă în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia
Playtech.ro
Prinsă în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia
Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!”
Observatornews.ro
Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!”
Horoscop 10 mai 2021. Vărsătorii caută stabilitatea, dar prin mijloace greșite, apelând la trucuri incorecte
HOROSCOP
Horoscop 10 mai 2021. Vărsătorii caută stabilitatea, dar prin mijloace greșite, apelând la trucuri incorecte
Anunț important pentru românii care vor lucra în străinătate. Ce se va întâmpla cu ei
Știrileprotv.ro
Anunț important pentru românii care vor lucra în străinătate. Ce se va întâmpla cu ei
Handbalista româncă celebră, bătută şi violată: "M-a chemat în cameră şi...". Cine e agresorul: primele informaţii
Telekomsport
Handbalista româncă celebră, bătută şi violată: "M-a chemat în cameră şi...". Cine e agresorul: primele informaţii