MENIU CAUTĂ

FOTO | Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani. Actorul a suferit un atac de cord

Distribuie

Burt Reynolds a murit, joi dimineața, la vârsta de 82 de ani în urma unui atac de cord. Actorul a fost transportat la Spitalul Jupiter Medical din Florida SUA, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Anunțul că Burt Reynolds a murit a fost făcut de managerul lui, Erik Kritzer. Burt Reynolds se luptase cu probleme de sănătate în ultimii ani. În 2013, actorul a fost internat la terapie intensivă pentru tratamentul simptomelor gripei, potrivit hollywoodreporter.com.

„În ultimii ani, Burt s-a aflat într-o situaţie dificilă, fiind client fidel al centrelor de reabilitare pentru a-şi trata dependenţa de droguri şi alcool, a suferit cinci bypassuri şi alte câteva intervenţii la spate. Are dureri îngrozitoare din cauza accidentelor pe care le-a avut de-alungul timpului. Este atât de slăbit încât uneori nici nu mai poate sta în picioare şi se prăbuşeşte pur şi simplu”, nota National Enquirer acum câțiva ani despre starea de sănătate a lui Reynolds.

Burt Reynolds a fost însurat de două ori: între anii 1963 și 1965 cu Judy Carne şi cu Loni Anderson între anii 1988 și 1993. El a are un singur copil, un fiu pe nume Quinton Anderson Reynolds, în vârstă de 30 de ani.

Printre filmele în care Burt Reynolds a jucat se află „Smokey and the Bandit” şi „Cannonball Run”. În anul 1997, el a fost nominalizat la Oscar pentru rolul lui Jack Horner, regizorul de filme pentru adulți din filmul „Boogie Knights”. Același rol i-a adus lui Reynolds Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar.

În anul 1972, pe când avea 36 de ani şi era unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lume, Burt Reynolds s-a gândit să-şi bulverseze şi mai tare admiratoarele pozând nud.

În ciuda urcușurilor și a coborâșurile vieții de star de Hollywood, Burt Reynolds părea că nu are regrete. „Întotdeauna mi-am dorit să experimentez totul. Ei bine, până acum, totul bine. Știu că sunt bătrân, dar mă simt tânăr și există un lucru pe care nimeni nu mi-l poate lua niciodată: Nimeni nu s-a distrat mai mult decât mine”, spunea Burt Reynolds în ultimul paragraf al memoriului său.

Burt Reynolds- Sursă foto Hepta.


EXCLUSIV/ Mircea Rădulescu a trăit experința vieții la fotbal feminin. Vestiar cu fete goale


 

Citește mai multe despre Burt Reynolds pe Libertatea.

Comentarii