MENIU CAUTĂ

Cabral a slăbit 9 kilograme. „Nu mai gâfâi ca pe vremuri”

Distribuie

Cabral s-a apucat intens de sală și a reușit să scape de kilogramele în plus care îl deranjau.
Prezentatorul de televiziune Cabral, care și-a aniversat ziua de naștere în luna octombrie a acestui an, s-a pus pe slăbit.

Cabral, care este căsătorit cu Andreea Ibacka, a reușit să dea jos nouă kilograme, după cum le-a dezvăluit fanilor săi de pe internet.

„De ceva timp am reînceput să merg la sală într-un ritm susținut. Merg la tata la sală, în primul rând. Și merg la Pescariu, în al doilea rând.

Și, desigur, am dat jos vreo 9 kile deja, mă simt mai bine, nu mai gâfâi ca pe vremuri, bla-bla-bla.

Nu-i suport pe ăia care se lasă de fumat / se apucă de sală / se apucă de mâncat sănătos și-apoi o iau razna terorizându-i pe toți cu faptul că ei știu ce trebuie făcut și că ar fi perfect dacă am face toți ca ei… așa că n-o să încep cu Mergeți la sală! ori Beți multe lichide! sau Iubiți-vă mult!…

Dar mă gândesc că m-aș lua la un concurs cu unul dintre cei care deja fac sport. Nu de alta dar m-ar motiva și pe mine să trag și mai cu spor la sală. Ar fi cineva interesat? :)”, a afirmat Cabral.


Citește și: Corina Chiriac, în lacrimi la căpătâiul Stelei Popescu. „Pe mine nu m-a văzut nimeni niciodată plângând” | VIDEO EXCLUSIV


 

Citește mai multe despre Cabral Ibacka, sala și slabit pe Libertatea.

Comentarii