Mergi direct la conținut »
Cadoul primit de Narcisa Guță din partea celui mai important bărbat din viața ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cadoul primit de Narcisa Guță din partea celui mai important bărbat din viața ei

Cadoul primit de Narcisa Guță din partea celui mai important bărbat din viața ei. Fosta soție a lui Nicolae Guță a postat o imagine pe contul de socializare, în care apare ținând mândră în mână, buchetul de flori primit de la Alberto.

Narcisa  s-a fotografiat cu florile în brațe și le-a arătat prietenilor virtuali gestul făcut de fiul său și al celebrului manelist. „Un cadou de la scumpul meu băiat, Alberto” a scris vedeta, în dreptul fotografiei.

Recent, Narcisa Guță și-a pus fațete dentare și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. A slăbit, iar acum arată așa cum și-a dorit.

„Nu mi-am făcut așa multe intervenții. Mi-am făcut vreo 20. Mi-am facut implant la sani, cu ridicare si am avut deviatie de sept la nas pe care am rezolva-o. Nu am pus exagerat la sani, pana în 500 ml. Nu am vrut nici sa fiu foarte exagerata. Fac sala, acum poate nu se vede ca sunt la televizor și televizorul îngrață”, a spus Narcisa la Kanal D.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN MATI, GRECIA: Șefa echipei de voluntari: „Vom încerca să ajutăm până rămânem fără niciun strop de putere” / VIDEO

Close
Închide
  Close