Matinalul prezentat de Dana Deac e programat sa debuteze, in principiu, pe 17 septembrie. Emisiunea va supune dezbaterii publice evenimentul sau problema zilei. Cunoscuta pentru incisivitatea cu care realiza emisiunea de reportaje si anchete „Prezentul simplu”, Dana va incepe matinalul cu „Revista presei”, sub forma unui material video de circa 10 minute. Alaturi de ea, in studioul emisiunii va sta un invitat, cei doi discutand prin telefon cu telespectatorii. Momentele din studio vor fi pigmentate cu vox-pop-uri realizate in dimineata respectiva in autobuze, tramvaie, metrou si la chioscurile de ziare din diferite cartiere ale Bucurestiului. In finalul emisiunii, un VIP va discuta despre subiectul propus, dar si despre evenimentul monden al zilei.
De luni pana vineri, de la 23.30, telespectatorii Antenei 1 se vor distra din nou cu Mircea Badea si Oreste la „Noaptea tArziu…”. Emisiunea, care va dura o ora, reincepe pe 17 septembrie. Mircea si Oreste va vor aduce zambetul pe buze, va vor face sa uitati de grijile de zi cu zi si sa priviti totul cu detasare. Din aceasta toamna, cele doua fermecatoare asistente, Adina si Carmen, vor fi si redactori ai emisiunii, ocupandu-se si de realizarea preinterviurilor.
In grila de toamna a Antenei 1 figureaza in weekend un nou talkshow saptamanal, intr-un format inedit, care va lua in discutie cazuri de maxim interes. „Strict autentic” va fi moderat de Radu Herjeu, care va ataca, de aceasta data, problemele din perspectiva sociala. Inca nu s-a stabilit cand va debuta emisiunea si nici ziua difuzarii.
„Academia vedetelor”, vinovata de cotele ridicate de audienta ale Antenei 1, reintra in grila duminica, 16 septembrie, la ora 20.00, cu acelasi prezentator, Dan Negru, dar cu invitati si surprize noi.
„Marius Tuca Show” debuteaza luni, 17 septembrie, la 22.30, si ne da intalnire la aceeasi ora pana joi, iar „Din dragoste” miercuri, 19, ora 20.00, cand Mircea Radu va incerca sa uneasca sau sa impace primele cupluri de indragostiti.
„Divertis” vor reveni la Antena 1 din octombrie, cu un show in fiecare weekend. Tot in octombrie se intoarce si „Brigada mobila”.
Marile necunoscute se numesc: Liana Stanciu, Horia Brenciu (despre el se sopteste ca in prezent pregateste o emisiune interactiva, care s-ar putea sa fie difuzata in octombrie), Dalia Pusca si trupa Hi-Q.

Anul trecut divorța cu scandal de cea de a doua soție. Acum,  Marian Drăgulescu nu se mai ferește și se afișează alături de noua iubita. Cum arată
PARTENERI - GSP.RO
Anul trecut divorța cu scandal de cea de a doua soție. Acum, Marian Drăgulescu nu se mai ferește și se afișează alături de noua iubita. Cum arată
Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent: ”M-a distrus, m-a violat!” Ce se întâmplă la Ferma 2020!
PARTENERI - PLAYTECH
Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent: ”M-a distrus, m-a violat!” Ce se întâmplă la Ferma 2020!
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2020. Luna Plină în Berbec | VIDEO URANISSIMA
HOROSCOP
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2020. Luna Plină în Berbec | VIDEO URANISSIMA
INCREDIBIL! A găsit 18 milioane de dolari în peretele unui apartament. A cui a fost locuinţa
Telekomsport
INCREDIBIL! A găsit 18 milioane de dolari în peretele unui apartament. A cui a fost locuinţa