MENIU CAUTĂ
18 Dec. 2013 19:18 , de Iulian Simbeteanu

Călin Geambaşu: «Eu mi-aş dori să mor cum a murit Titus Munteanu»

Distribuie

„Titus Munteanu, pentru mine, a fost, realmente, un al doilea tată. Fiind că fără dânsul şi fără ce a făcut dânsul la «Şcoala vedetelor», un fenomen în zona divertismentului românesc timp de cinci ani de zile, viaţa mea putea să fie ca a oricărui alt elev de liceu, ulterior student la Conservator, ca a celorlalţi colegi ai mei. Însă, dânsul a făcut ca această viaţă a mea de la 18 până la 23 de ani, practic anii de formare, să fie la cu totul şi cu totul alt nivel, văzând altfel lucrurile, având alte repere faţă de ceilalţi colegi ai mei. Asta a însemnat Titus Munteanu pentru mine, el m-a mai născut o dată, dar la 18 ani“, a mărturisit Călin Geambaşu, pentru adevarul.ro.

Moartea lui Titus Munteanu nu a fost resimţită cu durere de către Călin Geambaşu care s-a arătat fericit că realizatorul de emisiuni a murit împlinit.

„Multor oameni le-aş dori să sfârşească aşa cum a făcut-o Titus Munteanu, atât de împlinit, realizat, împăcat, având un copil minunat, în persoana lui Radu Munteanu, regizorul absolut genial cu atâtea premii, şi cu nepoţii alături. A murit exact aşa cum a meritat. Eu mi-aş dori să mor cum a murit Titus Munteanu. Cu nepoţii alături şi profesând până la 70 de ani”, a adăugat Geambaşu. Titus Munteanu (72 de ani) a încetat din viaţă miercuri, după o lungă suferinţă pe patul de spital.

Citește mai multe despre Titus Munteanu pe Libertatea.

Comentarii