Mergi direct la conținut »
Camelia Potec, probleme cu sarcina. “Nu sunt foarte bine. Abia urc scările“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Camelia Potec, probleme cu sarcina. “Nu sunt foarte bine. Abia urc scările“

Camelia Potec, probleme cu sarcina. “Nu sunt foarte bine. Abia urc scările“

Camelia Potec, probleme cu sarcina. Sportiva a vorbit în direct la " Star Matinal"  despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată în șase luni, Camelia așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

 „Nu sunt foarte bine pentru că am suferit o mică accidentare, mi-am rupt un degețel de la picior. Acum sunt bine, mă mișc mai greu, am 11 kilograme în plus. Nu mai sunt la fel de energică, abia urc scările. Sarcina decurge bine, am început să beau cafea să mănânc carne. Am avut probleme cu stările de rău și grețurile, eu eram o carnivoră convinsă. Viitorul meu soț mă răsfăța și înainte, el a fost mai îngrijorat pentru noi, nu știa ce să mai facă. Pentru mine este prima oară, am suferit amândoi din acest punct de vedere. O să nasc prin cezarină pentru că natural mi se pare cam de neacceptat, pentru mine, cel puțin. Micuța mișcă, dar nu o simt foarte tare, avem momente când ne jucăm, când ajung acasă, după o zi de muncă.”, a povestit Camelia Potec, la „Star Matinal”.

„O să nasc prin cezarină pentru că natural mi se pare cam de neacceptat, pentru mine, cel puțin. Micuța mișcă, dar nu o simt foarte tare, avem momente când ne jucăm, când ajung acasă, după o zi de muncă”, a mai spus Camelia Potec, la „Star Matinal”.

Citește și

EXCLUSIV/Oana de la Genius, cea mai ascultată voce feminină a anilor 90, e acum mezzosoprană

Close
Închide
  Close