MENIU CAUTĂ

#MeToo. Nadine, care l-a acuzat pe Claudiu Bleonț că a agresat-o sexual, are un mesaj dur pentru ”hărțuitori”

Distribuie

Campania #MeToo declanșează reacții din partea vedetelor din România. Nadine Voindrouh, care a susținut în urmă cu cinci ani că a fost victima unei hărțuiri sexuale, a postat un mesaj dur pe Facebook, alăturându-se cumva campaniei #MeToo în care milioane de persoane îşi povestesc online propriile experienţe de hărţuire sexuală.

E drept, mulatra nu vorbește direct despre experiența prin care a trecut în 2012. Nadine a povestit atunci despre calvarul pe care l-a trăit din cauza actorului Claudiu Bleonţ, în perioada în care a jucat în piesa „Amedeu sau scapi de el cu greu”.  ”În noaptea aia, de la cinci la şase dimineaţa, mi-a bătut cu pumnii în uşa camerei, urla să deschid, nu mai puteam de frică, credeam ca îmi va sparge uşa. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon să deschid, m-a sunat nonstop, a fost groaznic”, a povestit atunci Nadine. Claudiu Bleonţ a dat o siggura declarație pe această temă. ”A fost doar teatru”, a spus actorul

Deși au trecut cinci ani, subiectul a rămas, se pare, unul extrem de sensibil pentru Nadine. La scurt timp după declanșarea campaniei #MeToo, ea a postat pe Facebook următorul mesaj. ”Dragi bărbaţi ( acei bărbaţi), o femeie pipăită la locul de muncă, este o femeie umilită. O femeie căreia i se spune ” gacico, iubito, guriţă şi alte apelative, la locul de muncă, este o femeie devalorizată. O femeie căreia îi este teamă să nu-şi piardă slujba, dacă îţi spune NU, devine o sclavă. Acea femeie poate că are copii acasă şi bărbat. Nu spune nimic, din teama de a nu pierde slujba şi a rămâne în urmă cu ratele… Bărbat drag, de fiecare dată când o înghesui, ea va plânge şi se va adânci în depresie. A fi bărbat înseamnă, pe lângă altele, şi că îi faci să se simtă în siguranţă pe cei de lângă tine, mai înseamnă că îți câştigi o femeie prin virtuţiile tale ( aşa a fost lăsat) Violul şi abuzul încă sunt practicate de diverse animale neevoluate ( spun cercetătorii, nu eu). Aşadar, ce eşti ? Se schimbă lumea, foarte curând se va face puşcărie grea pentru astfel de comportamente. E timpul.”

Citește mai multe despre Claudiu Bleont, nadine, #metoo și hartuire pe Libertatea.

Comentarii