Mergi direct la conținut »
Când îi scade apetitul sexual Nicoletei Luciu. "Am mare grijă ca noaptea să..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când îi scade apetitul sexual Nicoletei Luciu. "Am mare grijă ca noaptea să..."

Când îi scade apetitul sexual Nicoletei Luciu. „Am mare grijă ca noaptea să…”

Focoasa brunetă Nicoleta Luciu mărturisea că există momente când îi scade apetitul sexual. Vedeta a dezvăluit când i se întâmplă mai exact acest lucru.

De Dana Aramă,

Nicoleta Luciu, care în prezent nu mai are niciun proiect de televiziune, a fost considerată una dintre cele mai sexy și mai apetisante vedete din showbiz-ul românesc.

Mutată de ceva vreme la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu este concentrată mai mult pe familia sa, pe soțul Zsolt Csergo și pe cei patru copii ai lor.

Nicoleta Luciu explica, într-un interviu, că i se întâmplă uneori să nu mai aibă chef de sex. De altfel, ea a dezvăluit că apelează adesea la sfaturile unui specialist în astrologie, care a învăţat-o ce paşi să urmeze pentru a avea o viaţă tihnită.

 “Am mare grijă ca noaptea, când este lună plină, să trag draperiile în dormitor, pentru că este planeta feminităţii, reprezintă femeia, iar atunci suntem mai nervoase şi mai irascibile. Astfel că nu îi permit luminii astrului să pătrundă pe geam, pentru că se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine.

Am observat că îmi scade apetitul sexual când e lună plină. Mi-am făcut şi modificări în casă, ţinând cont de sfaturile unui consultant în feng-shui, şi de atunci îmi merge mult mai bine”, declarat Nicoleta Luciu în urmă cu ceva timp.

Năbădăioasa brunetă, însă, nu a detaliat şi ce spunea despre acest stil de viață şi soţul ei, Zsolt Csergo, care, în acele nopţi când luna “zâmbeşte” de pe cer, nu “pupă” nimic din partea frumoasei sale neveste.


Citește și: Câte protocoale a încheiat SRI-ul cu alte instituții ale statului; Ședință CSAT, marți, la Palatul Cotroceni


 

Close
Închide
  Close