Mergi direct la conținut »
Când și-a început viața sexuală Mihaela Rădulescu. Experiență cu un tânăr complexat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când și-a început viața sexuală Mihaela Rădulescu. Experiență cu un tânăr complexat

Când și-a început viața sexuală Mihaela Rădulescu. Experiență cu un tânăr complexat

Mihaela Rădulescu și-a început viața sexuală la vârsta de 17 ani. Experiența nu i-a fost deloc pe plac.

De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu, pe care primul soț a prins-o în pat cu un dansator, este considerată una dintre cele mai senzuale femei din România și care a avut întotdeauna lipci la bărbați.

Cea supranumită diva de la Monaco și-a început viața sexuală la vârsta de 17 ani, după cum dezvăluia într-un interviu pentru revista Tango.

Deși ea a fost cea extrem de curioasă, experiența nu a fost tocmai plăcută pentru Mihaela Rădulescu, dat fiind că partenerul ei era un tânăr complexat.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării. Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, mărturisea Mihaela Rădulescu, care a făcut întrerupere de sarcină la vârsta de 18 ani.


Citește și: EXCLUSIV/Legați, puși în genunchi și bătuți până au făcut pe ei. Pușcăriașii aduc acuzații grave angajaților Penitenciarului Spital Rahova


 

Close
Închide
  Close