Mergi direct la conținut »
Cântăreața Saveta Bogdan i-a atras atenția Simonei Gherghe. “Femeile însărcinate nu au voie să poarte“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cântăreața Saveta Bogdan i-a atras atenția Simonei Gherghe. “Femeile însărcinate nu au voie să poarte“

 Artista de muzică populară, Saveta Bogdan i-a atras atenția Simonei Gherghe, chiar în cadrul emisiunii de la Antena 1, să nu mai poarte negru cât timp este însărcinată, iar motivul este unul neașteptat.

Prezentatoarea tv s-a amuzat pe seama superstiţiei şi a ţinut să precizeze că ea nu este îmbrăcată în totalitate în negru, rochia având și dungi albe.

„Simona, vreau să-ţi transmis un mesaj de la o doamnă care te iubeşte şi stă la Viena. A spus că femeile însărcinate nu au voie să poarte negru, că copilul este supărat. Dar astea sunt superstiţii”, a spus Saveta Bogdan. „Dar eu nu sunt în negru. Da, nu ne luăm după ele”, a fost reacţia Simonei Gherghe. Vedeta de la Antena 1 a ales deja numele celui de-al doilea copil.

Simona Gherghe a început un nou sezon „Acces Direct” cu un anunț important. Vedeta a confirmat plecarea lui Alex Velea și a ținut să îi mulțumească că i-a fost alături. „După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani’, din câte ştiu este şi Ionuţ’, a anunţat Simona Gherghe la „Acces Direct’.

Citește și

Mihai Teja nu este încă antrenor cu acte în regulă la FCSB! Este legat de o clauză secretă de Gaz Metan și depinde de Fortes

 

Close
Închide
  Close